Klubben:

Ett unikt medlemserbjudande!

AIK tar nu fram två helt unika halsdukar till dig som blir ny medlem i AIK. De 500 första som tecknar och betalar sitt medlemsskap får välja vilken av halsduksmodellerna man önskar (se bilder) i välkomstpresent.
(Gäller inte dig som är aktiv i AIK eller under 18 år)

SENASTE NYHETERNA
AIK Boxning:

Framgångar för AIK Boxning

Den gångna helgen genomfördes Diplom-SM i Idrottens Hus i Linköping. AIK Boxning deltog med tre tävlande; Nellie Nilsson, Samuel Ekenstierna samt Angelo Adamos.

AIK Ishockey:

Missa inte hockeyfesten

Succén med AIK Ishockeys Gratismatchen fortsätter. Hemmamatchen mot Södertälje den 17 januari är utnämnd till säsongens Gratismatch. Ett arrangemang där klubbens samarbetspartners går ihop tillsammans och betalar inträdet vilket möjliggör att supportrar kan se matchen gratis. Ett arrangemang som skapar en publikfest utöver det vanliga.

AIK Handboll:

Två blytunga poäng till AIK mot Tumba (fortsatt obesegrade!)

I Solnahallen var det idag lite av seriefinal, mellan AIK, som leder div. 1 norra och skyggande 2:an Tumba, bara 1p bakom AIK… dock har AIK en match mindre spelad. Ändå en viktig match match för båda lagen då serien nu vänder. I senaste bortamatchen drog AIK det längsta strået, och vann med uddamålet, 25-26. … Fortsätt läsa Två blytunga poäng till AIK mot Tumba (fortsatt obesegrade!)

AIK Handboll:

Hemmaförlust för AIK mot rivalen Skånela IF 25-34 (10-14)

I Solnahallen igår, fredagen den 3 jan, hade ett stort antal handbollsintresserade sökt sig för att se herrallsvenskan första omgång efter jul och nyårsuppehållet. Denna kväll stod Skånela IF, SIF, för motståndet. Senaste laget möttes slutade en tät mach med ett oavgjort resultat 26-26. I den matchen saknade AIK Gustav Rydergård, som tillsammans med Jesper … Fortsätt läsa Hemmaförlust för AIK mot rivalen Skånela IF 25-34 (10-14)

AIK Handboll:

Damerna fortsatt obesegrade!!!

Idag bar det ut till Tyresö för match för vårt starka damlag. Vi ställdes mot ett Tyresö som förra helgen var uppe i Boden och spelade 17-17 och Boden som innan denna match vann mot Tumba! Så de var ingen plats för underskattning, och så blev inte fallet utan vi trampar gasen i botten ifrån … Fortsätt läsa Damerna fortsatt obesegrade!!!

AIK Handboll:

AIK Handboll – glädje och passion AIK Handboll växer så att det knakar. Från att vara en liten sektion i periferin har det skett en markant utveckling. Idag har sektionen cirka 300 aktiva barn och ungdomslag i alla åldrar. Vi kanske inte är den sektion i AIK-familjen som syns och hörs mest men är en … Fortsätt läsa

AIK Brottning:

AIK Brottning svenska lagmästare

Lördag 23/11 avgjordes den anrika fyrstadsfinalen. AIK Brottning stod som arrangör och tävlingen anordnades på Quality Hotel i direkt anslutning till Friends Arena. Hemmaplan kunde inte vara tydligare.

AIK Handboll:

Hemmaseger för AIK dam 32-25 (16-16)

AIK tog idag emot VästeråsIrsta HK. VästeråsIrsta som för dagen leddes av fd. AIK spelaren Sarah ”Frasse” Fransson. Kl. 14:00 blåser domarna igång matchen i Solnahallen och det är ett taggat VästeråsIrsta som startar matchen starkast. VästeråsIrsta spelar en snabb och effektiv handboll och får också några enkla mål på kontring. Efter 10 spelade minuter … Fortsätt läsa Hemmaseger för AIK dam 32-25 (16-16)

AIK Handboll:

AIK herr delar på poängen med Rimbo HK – 29-29 (15-16)

Efter våra damers match mot VästeråsIrsta var det dax för AIK herr att ta emot Rimbo HK. Rimbo är en svår motståndare med flera spelare som kan avgöra en match. Kl. 17:00 blåser domaren igång matchen. I inledning av matchen känns Rimbo hungrigare. Man spelar med ett högre speltempo än AIK och är väldigt kliniska … Fortsätt läsa AIK herr delar på poängen med Rimbo HK – 29-29 (15-16)