För vem?

Skridskokul passar alla som vill lära sig åka skridskor. Det passar också för dig som redan lärt dig åka lite och som vill bli ännu bättre skridskoåkare.

Skridskokul passar alla som vill lära sig åka skridskor. Det passar också för dig som redan lärt dig åka lite och som vill bli ännu bättre skridskoåkare.

Skridskokul  vänder sig i år till flickor och pojkar födda 2007-2011. Vi kommer att ha två huvudgrupper som vid behov delas upp i mindre grupper. På så sätt får alla barn möjlighet att utvecklas i sin egen takt i en jämbördig grupp.

Superskrinnarna – flickor/pojkar födda 2007-2009
Fokus är skridskoåkningens grunder och mycket lek, men självklart kommer vi också att träna med klubba och boll och spela bandy.

Ishjältarna – flickor/pojkar födda 2010-2011
Vi lär oss skridskoåkningens grunder under lekfulla former. Efter årsskiftet kommer även vi att prova på med klubba och boll.

Bandyträning för flickor och pojkar  riktar sig till barn som behärskar skridsko-åkningens grunder. I år välkomnar vi alla flickor födda 2003-2007 och pojkar födda 2004-2007.
Vi tränar på grundläggande Bandykunskaper – skridskoåkning, skott, klubbteknik och så spelar vi mycket bandy. Ett flick- och två pojklag (P11 och P10) deltar i poolspelet i Stockholmsregionen.

Ledarna
Ledarna har ett gediget bandykunnande och erfarenhet av att leda barn. Spelare från AIK:s dam- och herrlag kommer att hjälpa till på våra träningar. Vi behöver alltid fler ledare, så är du intresserad av att hjälpa till, hör av dig till bandyskolan@aik.se

Vi ser gärna att en förälder är med på isen (med skridskor och hjälm på) och hjälper till i början om barnet inte klarar av att stå på isen med skridskorna på utan stöd.

Alla barn, både nya och gamla smålirare, är varmt välkomna!