AIK Boule – på en grusplan nära dig!

Vår Verksamhet

AIK Bouleförening har som målsättning att utgöra den självklara mötesplatsen för alla med svartgult hjärta som vill utöva boulespel oavsett skicklighet, ålder, kön, etniskt ursprung eller handikapp.

Vid sidan av den rent sportsliga målsättningen är det bouleföreningens ledstjärna att aktivt bidra till att stärka den sociala gemenskapen inom AIK-familjen samt att verka för Fair Play och AIK-Stilen.

Tävlingsverksamheten bedrivs med representationslag i olika klasser, seriespel för närvarande i division 4, 3 och 2 samt ett veteranlag. Dessutom deltar vi individuellt i diverse turneringar som arrangeras av olika bouleföreningar runt om i landet.

AIK Boule arrangerar tillsammans med Djurgårdens IF och Hammarby IF Stockholm Boule Cup samt är officiell samarbetspartner till A Tout France.

AIK Boules målsättning är att vara en social mötesplats och främja att tävlingsspel arrangeras mellan medlemmar, olika supporterföreningar och aktiva samt verka för att spontana tävlings- och samvaromatcher arrangeras inom AIK-familjen.

Varje år i augusti eller september arrangerar vi AIK Boule Open – en boulehändelse som både är tävling och trevlig samvaro för alla medlemmar i AIK-familjen.

Medlemskap i Allmänna Idrottsklubben är obligatoriskt. Spelar- och Licensavgiften är för närvarande 650:- för att täcka fasta kostnader. Därutöver betalar varje enskild spelare sina respektive träningskostnader (banhyra), start- och tävlingsavgifter.

AIK Boule – på en grusplan nära dig!