Träna med oss!

Vill du träffa nya vänner, bättra på din kondition och få hjälp med att nå dina mål? Vi ser vi fram mot att ha dig med!

Gillar du att springa, hoppa och kasta? Gillar du AIK? Är du född 2011 eller tidigare? Då är du varmt välkommen till AIK Friidrott.

Barn och Ungdom

AIK Friidrott bedriver verksamhet för barn födda 2011 och tidigare. Hos oss får du träna koordination, snabbhet och kondition samt lära dig grunderna i löpning, kast och hopp, färdigheter du alltid kommer att ha nytta av oavsett vilken idrott du satsar på. Vi tränar mångsidigt, med respekt för tränare och medaktiva samt har roligt tillsammans. Utgångspunkten för vår verksamhet är att ge alla barn möjlighet att utvecklas i sin egen takt.

Träningstider och plats

AIK Friidrott tränar i Solnahallen på tisdagar mellan kl. 17.00-19.00, samt på torsdagar mellan kl. 16.30-18.30. För närvarande har vi fem olika åldersgrupper. För att se aktuell information om våra träningsgrupper, besök svenskalag.se/aikfriidrott. Där hittar ni de olika åldersgrupperna, träningstider för dem och aktuella terminsavgifter. Ni hittar även kontaktuppgifter till huvudtränarna i de olika grupperna. Det är huvudtränarna ni ska kontakta med alla frågor kring träning för era barn.

För tävlingsaktiva gäller särskilda villkor.

Utrustning. Gympakläder (kan vara t-shirt, shorts, mjukisbyxor osv), inomhusskor och vattenflaska

Övrig information

Utöver terminsavgift till AIK Friidrott måste man även vara medlem i klubben AIK. Därför tillkommer en årlig medlemsavgift till AIK på 100 kr/år för barn upp till 12 år (Gnagisklubben), för barn över 12 år (junior) är avgiften 150 kr/år. Ett familjemedlemskap där barnen ingår kan också lösas. Se mer info angående medlemskap i AIK via denna länk.

Våra deltagare är försäkrade i Folksam genom Friidrottsförbundets försäkring.

För frågor kring provträningar och vid intresse för att anmäla ditt barn till vår verksamhet, kontakta huvudtränarna i aktuell åldersgrupp på svenskalag.se/aikfriidrott
Vid allmänna frågor, kontakta Anders Nyberg, anders.nyberg@aik.se, tel. 076-050 36 64.