Årsmöte 2020

AIK:s Huvudstyrelse välkomnar härmed samtliga medlemmar till årsmöte.

SENASTE NYHETERNA

Födelsedagsfirande på Biblioteksgatan 8

I Isidors Behrens kvarter firas traditionsenligt AIK:s födelsedag med specialgjorda AIK-bakelser dagen till ära.

En krans på Behrens grav

Ett femtontal hängivna AIK:are anslöt till den traditionella nedläggningen av en krans på Isidor Behrens grav på Norra kyrkogården på AIK:s födelsedag.

Födelsedagsfirande lördag 15 februari

Hedra AIK och Isidor Behrens på vår födelsedag!

Nyheter AIK:

Inbjudan till öppen samling med AIK Huvudstyrelse

Som medlem är du varmt välkommen att komma förbi Oscars pizzeria (gamla Ristorante Isidor) Solnavägen 102A, söndagen den 25 augusti kl. 12.00 och träffa oss i Huvudstyrelsen.

Ditt medlemskap gör skillnad

När vi blir fler medlemmar blir vi också starkare som klubb. Därför hoppas vi på att du som medlem hjälper klubben i ditt hjärta att fortsätta växa. Om man hejar på AIK är det vårt uttryckliga mål att det ska vara en självklarhet att vara medlem i AIK. Hjälp därför AIK genom att värva fler medlemmar till klubben. Få dem utan medlemskap att förstå den självklara kopplingen mellan medlemskapet och AIKs framgångar. Att det är medlemmars engagemang som driver AIK framåt och att medlemmarna är grunden i både vår historia och framtid.

Nyheter AIK:

Information från huvudstyrelsen till dig som AIK-medlem

AIKs huvudstyrelse vill ta tillfället i akt att informera dig som medlem om pågående arbete i AIK. Ditt medlemskap i AIK gör skillnad och ligger till grund för hela föreningens gemensamma arbete.