SENASTE NYHETERNA
Klubben:

Parasport Stockholm

Forumveckan 2017 Parasport Stockholm bjuder in till sin årligen återkommande Forumvceka V 37. Veckan innehåller något för alla, personer med funktionsnedsättning, föräldrar, ledare, skolpersonal m.fl. Innehållet varierar mellan roliga prova på dagar och inspirerande föreläsningar. Läs mer på: www.parasport.se/Stockholm

Förändring i valberedningen för AIK HS

Mårten Paulsson har av personliga skäl valt att lämna valberedningen för AIK HS per omgående.

AIK nummer ett i media

AIK är föga överraskande den idrottsklubb som nämnts allra mest i svenska medier under perioden januari till november månads slut år 2016.

Felaktigt telefonnummer

På följebrevet med medlemsavin står ett felaktigt telefonnummer som inte ska användas.

Angående medlemsaviseringen

AIK samarbetar med företaget Föreningshuset som bland annat handhar de årliga medlemsaviseringarna.

Brytpunkt för medlemsavgifterna

Från och med tisdag 1 november 2016, går brytpunkten för årsavgifterna för medlemskap i Allmänna Idrottsklubben.