SENASTE NYHETERNA
Nyheter AIK:

Inbjudan till öppen samling med AIK Huvudstyrelse

Som medlem är du varmt välkommen att komma förbi Oscars pizzeria (gamla Ristorante Isidor) Solnavägen 102A, söndagen den 25 augusti kl. 12.00 och träffa oss i Huvudstyrelsen.

Ditt medlemskap gör skillnad

När vi blir fler medlemmar blir vi också starkare som klubb. Därför hoppas vi på att du som medlem hjälper klubben i ditt hjärta att fortsätta växa. Om man hejar på AIK är det vårt uttryckliga mål att det ska vara en självklarhet att vara medlem i AIK. Hjälp därför AIK genom att värva fler medlemmar till klubben. Få dem utan medlemskap att förstå den självklara kopplingen mellan medlemskapet och AIKs framgångar. Att det är medlemmars engagemang som driver AIK framåt och att medlemmarna är grunden i både vår historia och framtid.

Nyheter AIK:

Information från huvudstyrelsen till dig som AIK-medlem

AIKs huvudstyrelse vill ta tillfället i akt att informera dig som medlem om pågående arbete i AIK. Ditt medlemskap i AIK gör skillnad och ligger till grund för hela föreningens gemensamma arbete.

Kallelse till extra medlemsmöte

AIK Huvudstyrelse kallar härmed samtliga medlemmar till ett extra medlemsmöte.
Datum och tid: Onsdag 8 maj kl. 18.00
Plats: Folkets hus, Solna

Klubben:

AIK behöver hjälp med historikfrågorna

Kanske du kan hjälpa oss?

Klubben:

Information från huvudstyrelsen till dig som AIK medlem

Kom förbi Dick Turpin innan match med dina tankar och frågor till Huvudstyrelsen
Lördagen den 15 september spelar AIK damer fotbollsmatch på Skytteholm mot Asarums IF FK, matchstart kl. 14.30. Öppen inbjudan för den som har möjlighet att komma förbi Dick Turpin för att diskutera AIKs verksamhet innan match från 13.00.