SENASTE NYHETERNA
Klubben:

Save the date – AIK:s årsmöte och den helt nyinstiftade AIK-galan äger rum den 22:a september!

Som en del av huvudstyrelsens uppdrag så ingår det att vårda AIK:s varumärke men också att utveckla klubben och ta tillvara på medlemmarnas intressen. Årsmötet är vårt viktigaste forum där medlemsdemokratin och hjärtat för AIK står i fokus.

Brytpunkt för medlemsavgifterna

Från och med onsdag 1 november 2017 går brytpunkten för årsavgifterna för medlemskap i Allmänna Idrottsklubben.

Rapport från AIK:s årsmöte 2017

Allmänna Idrottsklubbens årsmöte har avhandlats. 124 röstberättigade medlemmar

Nyheter AIK:

Information om årsmötet och plattformen VoteIT

Årsmöte 25 september

Allmänna Idrottsklubbens årsmöte 2017 hålls måndagen den 25 september i Solna Gymnasium. Registrering inleds kl. 17:30 följt av måltid. Årsmötet börjar kl. 19:00.

Rapport från huvudföreningens informationsmöte

Allmänna Idrottsklubben genomförde ett informationsmöte för våra medlemmar i Solna Gymnasium måndagen den 4 september.