Förstasidan Allsvenskan Superettan Landslaget Internationellt Utlandsproffs 

AIK
Djurgården
Elfsborg
GAIS
Gefle
Göteborg
Halmstad
Hammarby
Helsingborg
Kalmar
Ljungskile
Malmö
Norrköping
Sundsvall
Trelleborg
Örebro

 

  Förstasidan
  Allsvenskan
  Superettan
  Landslaget
  Internationellt
  Utlandsproffs 

Andreas Alm på väg till Norrköping
03/10/08 11:02

Ingress saknas

Norrköping har rensat i truppen den gångna veckan. Jani Sarajärvi och Dawid Banaczek fick lämna klubben med omedelbar verkan. Samtidigt har jakten på förstärkningar pågått. "Peking" gör en sista satsning för att nå allsvenskan. Då krävs etablerade spelare.
- Vi tittar på ett par allsvenska spelare och Andreas Alm är ett väldigt intressant namn, säger Roger Ekström, ordförande i Norrköping till Sportbladet.
- Vi letar efter spelare med rätt attityd, som kan gå in i laget direkt. Men händer det ingenting under de nästa åtta-tio dagarna är det ingen idé längre, då har tiden runnit ifatt, säger Ekström.

AIK:s sportchef Peter Kisfaludy ville på lördagen inte kommentera om Norrköping var intresserat av någon AIK-spelare. Men tränaren Richard Money, som inte tagit ut Alm i truppen som reser till Halmstad på söndagen, bekräftar att en affär är på gång.
- Klubbarna behöver bara komma överens, säger Money till Sportbladet.

Andreas Alm, som inte vill kommentera uppgifterna, har varit väldigt skadedrabbad och har inte nått upp till sin tidigare kapacitet i år. Anfallaren har gjort fyra mål på tolv matcher.

Noterbart är att inte heller Svante Samuelsson är uttagen i AIK:s trupp mot Halmstad. Norrköpings utvecklingsansvarige Tor-Arne Fredheim sade till FotbollDirekt.com på lördagen att Norrköping i första hand jagar en mittfältare. Norrköping har dessutom tidigare visat intresse för Samuelsson.

FotbollDirekt.com

1481

 
250x120
Redaktör: Daniel Bogefors | Maila redaktionen

FotbollDirekt.com. 08-506 224 00

För annonsering kontakta:
Daniel Fredricson daniel@proad.se 073-200 94 60 eller
Michael Wictor michael@proad.se 070-7367 174

Hosted by Datimab

Copyright © 2001 FotbollDirekt.com. All rights reserved