Förstasidan Allsvenskan Superettan Landslaget Internationellt Utlandsproffs 

AIK
Djurgården
Elfsborg
GAIS
Gefle
Göteborg
Halmstad
Hammarby
Helsingborg
Kalmar
Ljungskile
Malmö
Norrköping
Sundsvall
Trelleborg
Örebro

 

  Förstasidan
  Allsvenskan
  Superettan
  Landslaget
  Internationellt
  Utlandsproffs 

Jobbig situation för Jankulovski
13/01/03 14:26

Ingress saknas

Dime Jankulovski är less. Less på allt som har med Start, pengar och fotboll att göra. Den förre Frölunda- och AIK-målvakten ligger i en tvist med sin norska klubb Start. En tvist som pågått ända sedan i höstas.
- Jag hoppas att det löser sig de närmaste dagarna, men jag vet inte. Jag är bara så trött på det här. Det är inte lika roligt med fotboll längre, inte när det är så mycket strul.

Start vill riva Jankulovskis kontrakt. Problemet är att den norska klubben långtifrån fullföljt det som står i kontraktet. Dime vill nu få den ersättning han anser sig ha rätt till.
- Det har varit många grejer på vägen, men nu handlar det om att jag vill att de köper ut mig från kontraktet. De har sagt att de inte vill behålla mig, men de kan ju inte bara skicka iväg mig. Man behandlar inte spelare på det sätt som de har gjort.

Om det skulle lösa sig lär inte Jankulovski få svårt att hitta en ny klubbadress. Flera klubbar är ute efter att göra ett klipp och värva honom gratis.
- Klubbar vet jag att det finns. Men det orkar jag inte riktigt tänka på nu. Först måste det ordna sig med Start. Annars får jag väl bli kvar här enbart för att få ut mina pengar. Men det skulle inte kännas så kul, avslutar en frustrerad Jankulovski.

Joakim Kahnlund
FotbollDirekt.com

3200

 
250x120
Redaktör: Daniel Bogefors | Maila redaktionen

FotbollDirekt.com. 08-506 224 00

För annonsering kontakta:
Daniel Fredricson daniel@proad.se 073-200 94 60 eller
Michael Wictor michael@proad.se 070-7367 174

Hosted by Datimab

Copyright © 2001 FotbollDirekt.com. All rights reserved