Förstasidan Allsvenskan Superettan Landslaget Internationellt Utlandsproffs 

AIK
Djurgården
Elfsborg
GAIS
Gefle
Göteborg
Halmstad
Hammarby
Helsingborg
Kalmar
Ljungskile
Malmö
Norrköping
Sundsvall
Trelleborg
Örebro

 

  Förstasidan
  Allsvenskan
  Superettan
  Landslaget
  Internationellt
  Utlandsproffs 

Stiltje för Daniel Andersson
30/07/02 12:54

Ingress saknas

AIK tog i går säsongens första hemmaseger. En rättvis sådan då Göteborg inte gjorde mycket väsen av sig innan Daniel Hoch hade lagt in 3-0 i den 54:e minuten. Sista halvtimmen gjorde dock gästerna en rejäl uppryckning och då var det Daniel Andersson som såg till att matchen inte fick nytt liv.
- Jag är ju till för att rädda bollar där bak och det gjorde jag, säger Daniel med ett skratt. Det var skönt att vi kunde hålla nollan och dessutom hålla fokus i 90 minuter. Det kändes riktigt bra i går.

Just AIK:s försvarsspel har varit något av ett sorgebarn i år. Och Daniel har liksom backlinjen haft svårt att övertyga i mer än enstaka matcher. Andersson ligger i kontraktsförhandlingar med AIK men för tillfället är de helt låsta. Värvningsbasen Stefan Söderberg menar att Daniel har begärt lön som en landslagsmålvakt och då också måste spela som en. Något han inte var långt ifrån i går.
- Att förhandla på kontoret och att spela på planen är två vitt skilda saker och bara AIK kan svara på om mina insatser framöver kan påverka läget.

Svårt att fokusera när du har detta hängande över dig?
- O nej. Jag har kontrakt säsongen ut men jag kör på som om jag hade tio år kvar i klubben. Jag har inga problem att koncentrera mig.

Några andra klubbar som hört av sig?
- Rykten rullar alltid men det är inte min grej att blåsa upp dem. Sånt har jag hört sen jag satte min fot i Allsvenskan. Jag har en deal med min agent som jag inte tror så många andra har. Han ska hålla sig undan och bara höra om sig om det är något brännhett. Han ska hålla sig borta i positiv bemärkelse, jag vill ha full fokus och göra ett gott jobb för min arbetsgivare.

Tommy Bark
FotbollDirekt.com

1082

 
250x120
Redaktör: Daniel Bogefors | Maila redaktionen

FotbollDirekt.com. 08-506 224 00

För annonsering kontakta:
Daniel Fredricson daniel@proad.se 073-200 94 60 eller
Michael Wictor michael@proad.se 070-7367 174

Hosted by Datimab

Copyright © 2001 FotbollDirekt.com. All rights reserved