Förstasidan Allsvenskan Superettan Landslaget Internationellt Utlandsproffs 

AIK
Djurgården
Elfsborg
GAIS
Gefle
Göteborg
Halmstad
Hammarby
Helsingborg
Kalmar
Ljungskile
Malmö
Norrköping
Sundsvall
Trelleborg
Örebro

 

  Förstasidan
  Allsvenskan
  Superettan
  Landslaget
  Internationellt
  Utlandsproffs 

Formsvagt AIK mot formstarkt Hammarby
22/05/01 12:22

Formsvagt AIK mot formstarkt Hammarby

Hammarby har byggt årets framgång på ett stabilt försvarsspel framför Lasse Eriksson som har varit briljant mellan stolparna. Framåt har Andreas Hermansson imponerat med sina fyra mål, men hans anfallspartner Peter Markstedt ska ha sin del av berömmet i sin roll som murbräcka för ’’Herminator’’.
- Visst, det har gått bra. Jag visste inte vad jag stod då jag bara spelat forward i division 1. Men jag måste bli jämnare i mitt spel, det går lite för mycket upp och ned, säger Markstedt till DN.

Bajens inledning på säsongen har gett laget ett skönt självförtroende. Och det är viktigt inför derbyt då Hammarby föll under fjolårets båda möten med AIK.
- Det bästa är att vi nu kan spela vårat eget spel. VI vet att det håller och behöver inte rätta oss efter AIK. Det är onekligen skönare att växa ett snäpp än att bli nedtryckt i skorna.

AIK övertygade inte när de förra tisdagen spelade 1-1 i tvillingderbyt mot Djurgården. DIF dominerade eftertryckligt i andra halvlek och Olle Nordins mannar tycks vara nere i en svacka. Skadeläget har dock förbättrats hos Gnaget och i kväll gör Stefan Ishizaki efterlängtad comeback på bänken.

FotbollDirekt

84

 
250x120
Redaktör: Daniel Bogefors | Maila redaktionen

FotbollDirekt.com. 08-506 224 00

För annonsering kontakta:
Daniel Fredricson daniel@proad.se 073-200 94 60 eller
Michael Wictor michael@proad.se 070-7367 174

Hosted by Datimab

Copyright © 2001 FotbollDirekt.com. All rights reserved