Startsidan FANTV Annons:



E-post: 
Lösenord: 
Besökare: 4976 | Inloggade: 76 | Medlemmar: 112232 | Lag: 2344 SvenskaFans.com NorskeFans.com Klubbrum | Bli medlem | Logga in
START SVERIGE ENGLAND ITALIEN SPANIEN EUROPA VÄRLDEN HOCKEY NHL BANDY INNEBANDY GRUSPLAN FANTV
Arenavädret ScoreCenter LiveScore Tabeller TV-matcher Shopen Speltips Partybets bet365

 ALLSVENSKAN

  AIK
  Djurgården
  Elfsborg
  GAIS
  Gefle
  Göteborg
  Halmstad
  Hammarby
  Helsingborg
  Kalmar
  Ljungskile
  Malmö
  Norrköping
  Sundsvall
  Trelleborg
  Örebro

 SUPERETTAN

  Assyriska
  Brommapojkarna
  Degerfors
  Enköping
  Falkenberg
  Häcken
  Landskrona
  Mjällby
  Qviding
  Sirius
  Väsby
  Åtvidaberg
  Ängelholm
  Örgryte

 DIVISION 1

  Arameiska
  Carlstad U
  Falu FK
  Forward
  Husqvarna
  Sylvia
  Syrianska FC
  Umeå FC
  Valsta Syrianska
  Västra Frölunda
  Öster

 ÖVRIGA

  SvenskaFans
  Sverige

Spelarbetyg efter AIK - LSK

Betyg och omdömen efter den sköna segern mot Ljungskile.

Mer läsning:
» Läs mer om AIK
» Tabeller och statistik
» Målservice LIVE



Skala 1-5

Nicklas Bergh 3

En mycket mer stabil insats än senast även om Bergh aldrig ställdes inför några rejäla prov. Klarade dock det LSK mäktade med offensivt utan anmärkningar, glädjande att samspelet med övriga försvaret verkar utvecklas. 

Pierre Bengtsson 3
Som vanligt en offensiv kraft, tar löpningar och vill vara inblandad i anfallen. Var nära att sätta dit 1-0 på ett fint långskott och hade utöver det en rad fina inlägg. Har dessvärre fortfarande en del problem i defensiven och framförallt i huvudspelet. Känns ändå som given vänsterback i dagsläget. 

Per Karlsson 3
Fläckfri insats av den unge mittbacken som går från klarhet till klarhet. Stod för ett par vitala brytningar när Kondoponi var på väg igenom. Fungerade bättre än vanligt även i uppspelsfasen. 

Nils-Eric Johansson 2
Stabil som alltid i luftrummet och i positionsspelet. Känns i vissa lägen dessvärre en aning trög och orörlig, utan att för dagen blir straffad. En del slarv vid uppspelen. 

Kenny Pavey 2
Vill hela tiden framåt och fungerar mycket bättre än exempelvis Bojent. Ger en annan bredd i offensiven även om Kenny för kvällen kanske inte var lika inblandad offensivt som han velat. Inga större problem defensivt och känns som ett bra alternativ på högerbackspositionen. 

Mats Rubarth 1 (ut 45)
Hade stora förhoppningar på Mats idag, men som tyvärr hade vaknat på fel sida. Bjöd på idel felpassningar och gav ett matchotränat intryck. Såg många gånger riktigt frustrerad ut, till och med för att vara Rubarth. Har en bra bit kvar till storformen och kan inte vara nöjd med sin insats ikväll. Utbytt i halvtid. 

Jorge Ortiz 2
Visade upp ett mer rakt och enkelt spel än vi tidigare sett. Mindre bollförande än vanligt och var osynlig under perioder. Gjorde ändå en solid insats och satte fart på flertalet anfall, hann dessutom bjuda på ett par delikatesser på mittplan under andra halvlek. 

Bojan Djordjic 1
Troligtvis blekast i AIK för dagen. Med ett evigt bollkladdande satte Bojan sig själv och laget i svåra situationer. Hade intentioner och vilja, men var många gånger enbart en bromskloss för AIK:s offensiv. 

Jorge Anchen 2
Ingen större match av uruguayanen som visat gryende form. Fick inte några större ytor att arbeta på av LSK:s kompakta försvar. Var ändå inblandad i ett par fasta situationer och var ett hot på sin högerkant framförallt under första halvlek, tvingade genom sin snabbhet försvararna att ta till ojusta medel flertalet gånger. 

Miran Burgic 1
Återigen en skral insats från slovenen. Löpte mycket, men ofta i intet. Kunde blivit stor syndabock när han brände friläge i andra halvlek. Platsen bredvid Obolo mot Kalmar bör vara relativt öppen. 

Ivan Óbolo 3
Som vanligt oerhört viktig för AIK:s anfallsspel. Tar emot och levererar boll på boll, kunde dock haft mer skärpa i ett par avslutslägen. Fungerade lika bra som offensiv mittfältare i andra halvlek. 

Saihou Jagne 2 (in 46)
Kom in i andra halvlek och innebar ett hot mot LSK:s backlinje. Var nära att komma loss ett par gånger utan att riktigt få någon vass chans, hursomhelst innebär CH:s snabbhet alltid huvudbry för motståndarna.

Kevin Walker, Daniel Mendes spelade för lite för att betygsättas.


Skriv ut denna artikel Tipsa någon om denna artikel

PETTER HÅLLÉN
2008-07-29 07:00:00


Annons:


Senaste artiklarna om AIK

Spelarbetyg efter AIK - LSK

2008-07-29  07:00 - Petter Hållén 
Betyg och omdömen efter den sköna segern mot Ljungskile. »


Mendes sena mål räddade AIK

2008-07-29  01:45 - Anders Nettelbladt  
Äntligen vinst över LSK. Återigen var det ett sent hemmamål på Råsunda som gav AIK tre mycket viktiga poäng. Matchvinnare blev innehopparen Daniel Mendes som gjorde 1-0 i 88:e minuten. »


Silly Season AIK sommaren 2008: Eddie Gustafsson till AIK?

2008-07-28  18:00 - Gnagarforum 
Gnagarforum punktmarkerar silly season sommaren 2008. Här följer du de senaste nyförvärven och ryktena på gång in. Ny målvakt på gång. Farnerud och Nordin avskrivna. »


Inför AIK - Ljungskile

2008-07-27  20:00 - Petter Hållén 
Ett omtumlat AIK tar emot ett självförtroendemässigt sprudlande Ljungskile. Senaste veckorna har minst sagt varit röriga i AIK-lägret. Två raka förluster och den positiva trenden vi tog med in i uppehållet är som bortblåst. Tre poäng på måndag är ett måste. »


Slarvigt och oerhört onödigt, AIK

2008-07-21  23:30 - Anders Nettelbladt  
AIK gav bort chansen till tre friska poäng och åkte istället på ett avgörande övertidsmål i baken. slarv, nonchalans och missade målchanser låg bakom förlusten. »


Inför LSK-AIK:
Tre poäng nödvändiga

2008-07-21  10:35 - Youssef Bennani 
AIK beger sig till Bohuslän för spel i den 15 omgången och match mot Ljungskile SK. AIK kommer med en nästan skadefri trupp och måste vinna om chansen till guld ska fortsätta att vara realistisk. *Uppdaterat med truppen* »


Krönika: Det blir ett tomrum efter Dulee

2008-07-18  23:15 - Anders Nettelbladt  
AIK har gett Dulee Johnson tillåtelse att åka till Holland för att träffa en israelisk klubb. I min värld betyder det att Dulee i praktiken är såld om läkarundersökningen bara går igenom. Varför skulle AIK annars släppa iväg honom mitt i veckan under säsong? »


Khari Stephenson klar för Ålesund

2008-07-18  16:45 - Anders Nettelbladt  
I dag blev AIK:s Khari Stephenson klar för norska Ålesund. Mittfältaren har därmed gjort sin sista match för Gnaget och är spelklar för sin nya klubb till den 1:a augusti. - Det är en bra lösning för AIK, säger sportchef Ola Andersson. »


Fröjdfeldt: "Tekniken fallerade"

2008-07-16  02:18 - Youssef Bennani 
Peter Fröjdfeldt hamnade i centrum sedan han först tillåtit spelet att gå vidare och sedan dömde bort AIK:s kvittering. Efter matchen skyllde han på att tekniken fallerat. »


Spelarbetyg från Helsingborg

2008-07-15  23:49 - Youssef Bennani 
AIK gjorde ingen bra match när man förlorade i Helsingborg. »


HIF vände och vann - Fröjdfeldt gjorde bort sig

2008-07-15  22:15 - Anders Nettelbladt 
AIK tog ledningen på Olympia men det var hemmalaget som vände och vann matchen. Domare Peter Fröjfeldt i fokus efter att godkänt AIK:s kvittering med kvarten kvar att spela - för att sedan döma bort målet för offside. »


Krönika: Travmetaforer

2008-07-15  11:30 - Mattias Lundqvist 
Snart halvvägs in i årets allsvenska kan man känna att vissa saker börjar sätta sig. Efter IFK Göteborgs seger mot Djurgården skrev Stefan Alfeldt i Aftonbladet att Blåvitt smyger i vinnarhålet. En travmetafor som inte stämmer med min bild av travsport och fotboll. »


Inför Helsingborg - AIK

2008-07-14  21:45 - Anders Nettelbladt  
Helsingborg tar emot AIK på Olympia i en match där båda lagen behöver vinna för att haka på serieledande Kalmar. För AIK ser skadeläget bättre ut och tränare Rikard Norling har flera valmöjligheter gällande laguttagningen. *Uppdaterat med AIKs trupp* »


Spelarbetyg efter AIK - GAIS

2008-07-07  10:30 - Anders Nettelbladt  
Spelarbetyg och omdömen efter AIK:s 2-2-match mot GAIS på Råsunda. »


Mats Rubarth är tillbaka!...

2008-07-06  22:58 - FANTV 
Mats Rubarth är tillbaka! »


Pierre Bengtsson nära hjältest...

2008-07-06  22:43 - FANTV 
Pierre Bengtsson nära hjältestatus på Råsunda »


Tolle om det bittra krysset...

2008-07-06  21:57 - FANTV 
Tolle om det bittra krysset »


Säker seger blev bara kryss

2008-07-06  21:45 - Anders Nettelbladt  
GAIS fortsätter att ställa till det för AIK. Trots 2-1-ledning och bra spel en bit in i andra halvlek blev det till slut återigen oavgjort lagen emellan. AIK:s segersvit i Allsvenskan är därmed bruten. »


Inför AIK-GAIS

2008-07-05  22:00 - Petter Hållén 
Hemmapremiär efter sommaruppehållet och ett fint läge att krympa avståndet till serieledarna Kalmar, efter nämndas senaste poängtapp. Förutsättningarna ser onekligen bra ut inför söndagens match mot gästande GAIS efter den glänsande insatsen mot Örebro senast. Även om GAIS håller en högre klass än föregående motstånd, bör tre nya poäng inte vara en omöjlighet. *Uppdaterad med truppen* »


Gästkrönika: EM är slut. Äntligen.

2008-07-04  22:15 - Christoffer Roghult  
"Nu är jag tillbaka. Nu vet ni varför ni köpte mig." »


Krönika: Hoppet om en lyckad AIK-höst

2008-07-04  14:00 - Petter Hållén 
En sommar innehållandes ett stort fotbollsmästerskap förändrar saker och ting. Frusna mattor och långbollar byts ut mot perfekta underlag och vackert passningsspel under en månad. Gråa arenor och benbrytargäng förvandlas till böljande publikhav och fotbollsartister. »


Spelarbetyg Örebro - AIK 1-4

2008-07-04  11:30 - Christopher Kviborg 
Många fina betyg efter storsegern mot Örebro. »


Rikard Norling mycket nöjd eft...

2008-07-04  09:00 - FANTV 
Rikard Norling mycket nöjd efter storsegern mot ÖSK »


Fantastiskt bra, AIK

2008-07-04  08:00 - Anders Nettelbladt  
AIK upprepade fjolårerts storseger i Örebro genom att vinna med samma siffror även nu. Ivan Obolo gjorde två mål i ett AIK som imponerade stort på konstgräset. »


Inför: Örebro SK - AIK

2008-07-02  23:50 - Christopher Kviborg 
Äntligen är det dags för Allsvenskan igen efter ett långt EM-uppehåll som i stort sett bara fört med sig positiva saker för Gnaget. »


Rikard Norling inför omstarten...

2008-07-02  22:18 - FANTV 
Rikard Norling inför omstarten mot ÖSK: "Vi åker dit för att vinna!" »


Tjerna vill lossa stora kanone...

2008-07-02  16:04 - FANTV 
Tjerna vill lossa stora kanonen mot Örebro »


Yussuf Saleh om sin övergång t...

2008-07-02  15:58 - FANTV 
Yussuf Saleh om sin övergång till AIK »


Bortaresebojkotten kvartstår

2008-07-01  12:30 - AIK-alliansen 
AIK-Alliansen har vid ett möte förra veckan beslutat att bojkotten mot bl.a ÖSK (3/7) kvarstår, detta trots att Örebro SK;s VD Jan Karlsson lovat att uppfylla de fyra krav vi ställde till de allsvenska föreningarna den 1:a maj 2008. »


Yussuf Saleh snart klart för AIK

2008-06-30  16:35 - Anders Nettelbladt  
AIK är överens med Vasalund om yttermittfältaren Yussuf Saleh. Nu återstår bara det personliga kontraktet. - Yussuf är en spelare som vi följt under längre tid, säger Ola Andersson. »






Startsidan FANTV
Landskrona Landskrona BoIS - Qviding 1-2 (0-1
08:20
Hammarby Tack
08:10
Helsingborg Erik Edman ser framtiden i HIF
08:00
Syrianska FC Christos: "Jag har stor press ...
07:29
Örebro Efter tre stolpträffar kom Kim...
07:25

Annonser:










FAN QUIZ på SvenskaFans.com



 Petter fixade pinne till Bajen

Real Madrid Linz - Real Madrid 2-3
12:00 (Läst 7269 gånger)
Liverpool Robbie Keane klar
18:00 (Läst 4361 gånger)
Elfsborg Wiland KLAR för FC Köpenhamn
10:40 (Läst 3383 gånger)
Liverpool Problem till höger
12:00 (Läst 3325 gånger)
Tottenham OFFICIELLT: Keane klar för Liverpool!
19:50 (Läst 3198 gånger)
Hammarby Hammarby
(827 inlägg senaste dygnet)
Malmö Malmö
(345 inlägg senaste dygnet)
Arsenal Arsenal
(274 inlägg senaste dygnet)
Assyriska Assyriska
(272 inlägg senaste dygnet)
Liverpool Liverpool
(202 inlägg senaste dygnet)
Milan KWACKARNA
(4032 inlägg)
Hammarby GubbUltras
(3814 inlägg)
Hammarby (sugg)
(657 inlägg)
Inter Campioni d´Milano
(414 inlägg)
Shrewsbury Lower Leagues Of England
(382 inlägg)
Landskrona Landskrona BoIS - Qviding 1-2 (0-1
08:20 (Läst 32 gånger)
Hammarby Tack
08:10 (Läst 173 gånger)
Helsingborg Erik Edman ser framtiden i HIF
08:00 (Läst 240 gånger)
Syrianska FC Christos: "Jag har stor press ...
07:29 (Läst 0 gånger)
Örebro Efter tre stolpträffar kom Kim...
07:25 (Läst 0 gånger)
Hammarby Petter Andersson: - Jag räknar...
07:21 (Läst 0 gånger)
Örebro Axén nöjd med dansken: - Han ...
07:18 (Läst 0 gånger)
AIK Spelarbetyg efter AIK - LSK
07:00 (Läst 524 gånger)
Tottenham Liverpool erkänner oegentligheter
01:54 (Läst 1096 gånger)
AIK Mendes sena mål räddade AIK
01:45 (Läst 407 gånger)
Besökare just nu: 4976 | Inloggade: 76
SvenskaFans Centralredaktion
Annonser:






STARTSIDAN        |       OM SVENSKAFANS.COM        |       CENTRALREDAKTIONEN        |       ANNONS & MARKNAD        

  ©  SvenskaFans.com

Sidan använder cookies

info@svenskafans.com