- Nu får vi strunta i Kalmar FF. Skulle de hamna i en svacka får vi utvärdera det. Annars måste vi fokusera på att vi ska vinna våra matcher, säger Sleyman till FotbollDirekt.se.

- Vi hade behövt tre poäng för att hänga på i toppen och vi hade inställningen att vi skulle ta tre poäng. Jag tycker också att vi förtjänar tre poäng, resonerar försvararen om den magiska siffran.

Om man bortser från den gigantiska publikskandalen på Råsunda så var det ett fantastiskt underhållande derby mellan AIK och Hammarby. Bägge lagen hade bestämt sig för att ta tre poäng och chanserna avlöste varandra. Dessutom svarade Ivan Obolo och Suleyman Sleyman för rasande vackra fotbollsmål. Suleyman Sleymans fullträff var hans första i tävlingssammanhang för Hammarby.

- För det första måste jag säga att det aldrig har varit ett problem för mig att jag inte har gjort mål i Hammarby. Jag är försvarare och mina uppgifter är andra.

- När jag nu fick göra mål så var det framförallt skönt att det betydde något. Det var helt rätt tillfälle - vi ligger under i ett derby och kämpar hårt för en kvittering. Det var en otrolig känsla när den satt - en klockren träff.

Hur viktigt var det? - Väldigt viktigt för vår moral. Vi kom från två raka förluster och började dåligt mot AIK. Vi tar tag i spelet och åker sedan på en billig straff. Det är starkt att vi kan komma tillbaka.

Ni fick kritik för att ni tackade fansen efter matchen. Vad anser du om det? - Vi tackar dem som vi ska tacka - de 95 procenten som inte missköter sig. Alla ska inte straffas för att ett fåtal missköter sig. Supportrarna är grunden i Hammarby och extra viktiga för oss.