Visste du att

...Ingemar Teever gjorde 69 mål under sina fyra säsonger i TVMK Tallin.
Start arrow Nyheter arrow Föreningen arrow Kommentarer efter matchen mot AIK
Kommentarer efter matchen mot AIK PDF Skriv ut E-post
2006-04-10

Fyra samstämmiga män äntrade presskonferensen efter matchen mot AIK, Lars Jacobsson, Freddy Borg från Öster samt Rikard Norling och Markus Jonsson från AIK.

 

- Inte mycket att säga, AIK var bättre och vann med 4-0, en något besviken och kortfattad Lars Jacobsson inledde presskonferensen.

- Det var en speciell match där vi fick det mesta att stämma och mål vid viktiga tillfällen, en något mer talför Rickard Norling hade betydlig mer att säga och fortsatte sin utläggning om matchen.
- Det andra målet vet jag inte om det var ok men straffen var absolut inte riktig, vi fick en bra match där vi kunde spela helt efter den idé vi hade lagt upp inför matchen med ett betydlig bredare mittfält för att fylla upp numerären på mitten och täppa kanterna.

- Svårt med tidiga skador som stör rytmen och gör oss tvingade att ändra om i laget, en av våra bästa spelare de senaste matcherna, Fredrik Gustafson, fick gå ut vilket givetvis märks och när även Björn fick byta började det tryta på bänken, kommenterade Lars något utförligare matchen och fortsatte.
- Det var en halvjobbig match, domaren hade aldrig godkänt det andra målet om det hänt AIK framför norra stå på Råsunda.

- Det är stor skillnad att möta Gefle och Öster, två helt olika sätt att spela fotboll på och speciellt vårt sätt att möta dessa två är helt annorlunda, beskrev Rikard Norling skillnaden mellan spelstilen hos sina två möten så långt i Allsvenskan.

- Jag ville veta om det var mål eller inte, för ingen visste säkert, så jag gick utanför mitt tekniska område för att fråga linjedomaren och även prata med ”Wibbe”, det var därför jag blev uppvisad på läktaren, förklarade Lars anledningen till att han blev uppvisad på läktaren och fortsatte.
- Men jag hade säkert ändå blivit uppvisad vid straffen, för det var ingen straff.

- Domarens insats var katastrof men det var inte därför som vi förlorade matchen, AIK var bättre och vi var för bleka, speciellt efter 2-0 målet orkade vi inte kliva upp utan vek ned oss, förklarade en bedrövad Lars.

- AIK spelar bra, de gör mål på sina chanser, beskrev Freddy Borg dagens motståndare.

- Det var tungt att försöka komma in i matchen, men det gick något bättre när jag fick spela centralt, jag hade en bra chans där jag kanske bord gjort mål, Freddy igen som blev matchens lirare för Öster.

- Öster hade ett elände med alla skador men det flyter på bra för oss, vi hade bra koll under hela matchen, Markus Jonsson visar lite medlidande med sina forna lagkamrater.

- Jag är glad för tre poäng, Öster får gärna vinna flera matcher men inte mot AIK, avslutar Markus presskonferensen.

 

Månadens matcher

2/5 19.00 Helsingborgs IF-Öster  
   
7/5 16.00 Gefle IF-Öster  
   
10/5 19.00 Öster-Kalmar FF  
   
14/5 17.00 Öster-Djurgårdens IF 

17/5 18.30 Kristianstad-Öster (Cup)

27/5 15.00 AIK-Öster (träningsmatch)