feed_article.con
Provläs landets bästa lokaltidning gratis i två veckor!

ÅlandskortetKONTAKT

Kundtjänst

Öppettider: Måndag-fredag 08.00-16.00

Besöksadress: Strandgatan 16

Postadress: PB 50
AX-22101 MARIEHAMN

Telefon: +358 (0)18 26026

Mail till nyhetsredaktionen

Kontakta personal


 


 


GRÖNLAND

GRÖNLAND –
EN ARKTISK SYSTERÖ

Grönland har just fått sitt självstyre från moderlandet Danmark. Det finns flera paralleller mellan Grönland och Åland som Ålandstidningens utsända reporter Tone Nordling skildrar i en serie reportage.

Läs reportagen
från Grönland här


DYRA DROPPAR

Vi lever i en dyrköpt alkoholkultur. Misshandel, rattfylla, ungdomssupande, plötsliga dödsfall och inte minst livslångt alkoholmissbruk följer i spritens spår. Här kan du läsa Ålandstidningens artikelserie om alkohol.

Läs hela artikelserien här

 


SJÖLIV

Läs SjölivTyck till!

Skicka ett SMS till Ålandstidningen på nummer 04570026026.

Skicka sms!

Vill du tipsa oss eller bara visa oss en bild? Skicka den med MMS till Ålandstidningen på nummer 04570026026.

 


Rss

Vill du hålla reda på vad som är nytt på Ålandstidningens hemsida?

Utnyttja vår RSS-tjänst


Eguren klar för AIK

Allsvenskan. I går blev det klart att uruguayanske mittfältsstjärnan Sebastian Eguren lånas ut från spanska Villarreal till AIK fram till 30 juni.

iktiga kuggar från det lag som i höstas blev svenska mästare. I går kunde man dock addera en mycket skicklig spelare till truppen i form av mittfältaren Sebastian Eguren, som lånas in från spanska Villarreal till och med 30 juni. Eguren är sedan tidigare väl bekant med Sverige och Stockholm sedan sina två mycket framgångsrika säsonger i Hammarby.I Villarreal var han bänkad och utlåningen gör att han nu får ordentligt med speltid under våren och kan spela sig i form inför sommarens VM där han med all säkerhet kommer att ingå i Uruguays VM-trupp. Bland Hammarbys supportrar har utlåningen till ärkerivalen rört upp känslorna rejält då Eguren under sin tid i klubben var oerhört populär. Att gå till Bajen, som i år spelar i Superettan, var dock aldrig aktuellt då klubben hörde av sig för sent.Conny Solax, sport@paf.fi


20.2.2010 08:49