feed_article.con
Provläs landets bästa lokaltidning gratis i två veckor!

ÅlandskortetKONTAKT

Kundtjänst

Öppettider: Måndag-fredag 08.00-16.00

Besöksadress: Strandgatan 16

Postadress: PB 50
AX-22101 MARIEHAMN

Telefon: +358 (0)18 26026

Mail till nyhetsredaktionen

Kontakta personal


 


 


GRÖNLAND

GRÖNLAND –
EN ARKTISK SYSTERÖ

Grönland har just fått sitt självstyre från moderlandet Danmark. Det finns flera paralleller mellan Grönland och Åland som Ålandstidningens utsända reporter Tone Nordling skildrar i en serie reportage.

Läs reportagen
från Grönland här


DYRA DROPPAR

Vi lever i en dyrköpt alkoholkultur. Misshandel, rattfylla, ungdomssupande, plötsliga dödsfall och inte minst livslångt alkoholmissbruk följer i spritens spår. Här kan du läsa Ålandstidningens artikelserie om alkohol.

Läs hela artikelserien här

 

Tyck till!

Skicka ett SMS till Ålandstidningen på nummer 04570026026.

Skicka sms!

Vill du tipsa oss eller bara visa oss en bild? Skicka den med MMS till Ålandstidningen på nummer 04570026026.

 


Rss

Vill du hålla reda på vad som är nytt på Ålandstidningens hemsida?

Utnyttja vår RSS-tjänst


Supercupfinalen i Sverige flyttas?

Allsvenskan. Om mindre än två veckor är det meningen att Supercupfinalen mellan AIK och IFK Göteborg ska spelas, men med väderleken som råder är det risk för att matchen kommer att flyttas.

ite att fundera på just nu. Om knappt tre veckor ska Allsvenskan dra igång, och redan den 6 mars ska AIK och IFK Göteborg göra upp i Supercupfinalen på Råsunda - är det tänkt i alla fall. Klimatet som råder gör dock att den matchen nu riskerar att flyttas. Inte på grund av att planen inte skulle vara spelbar, utan mer på grund av hur beskaffenheten är med toaletter, vatten och publikbekvämlighet på Råsunda. Det uppger Fotbollskanalen.se.Fotbollförbundet vill dock inte flytta fram matchen, som kanske vore det mest logiska, utan i stället byta plats och i så fall är det Stockholms Stadion eller konstgräsarenan i Södertälje som kan bli aktuella.Conny Solax, sport@paf.fi


22.2.2010 10:09