Gör fotbollskanalen.se till din startsida
Annons

SENASTE NYTT

Fler fotbollsnyheter

Annons
Dulee Johnson Foto: Scanpix

AIK tappar poäng

Noll segrar på tre matcher. Men AIK får fortsätta vänta på första trepoängaren. I mötet med Örebro på Råsunda spelas X2 till 1,83 hos bet365.com.

AIK har inte alls fått den start på allsvenskan som klubben hoppats på.
Spelet har inte alls motsvarat förväntningarna och efter två 0-0-matcher mot Mjällby samt Brommapojkarna blev det senast förlust mot Gais med 1-3 på bortaplan.

Då som nu saknas Kevin Pavey samt Seabstian Eguren som fortfarande är avstängda efter röda kort i derbyt mot Brommapojkarna. Däremot går troligen Dulee Johnson direkt in i startelvan efter att ha missat de inledande omgångarna på grund av skada.

Örebro är skadefritt och inledde säsongen på ett spel- och poängmässigt bra sätt då Åtvidaberg besegrades i premiären med 2-0. Men sedan dess har det gått tyngre. Laget föll med 0-3 i bortamötet med Malmö och senast blev det förlust med 0-2 mot Mjällby inför hemmafansen.

Örebro lyckades dock bra mot svenska mästaren under den senaste säsongen då två kryssresultat noterades. Med tanke på AIK:s inledning av allsvenskan känns det inte alls otänkbart att laget tappar poäng på nytt i dag.

Därmed testas X2 till fina oddset 1,83 hos bet365.com.

Spel

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons