Magnus Hedman spelade i Chelsea 2006.
Magnus Hedman spelade i Chelsea 2006.

Maanoja kritiseras - Hedman gör comeback?

Efter gårdagens tunga derbyförlust mot Djurgården har AIK:s finländske målvakt Tomi Maanoja hängts ut som den stora syndabocken. Såväl tränare, supportrar som spelare har kritiserat Maanoja och AIK sägs nu jaga en ny målvakt innan VM-uppehållet.

Tomi Maanoja har likt AIK:s spel fått utstå hård kritik under säsongsinledningen. Efter gårdagens derbyförlust har flera spelare och även huvudtränare Björn Wesström öppet kritiserat finländaren.

Det är en person som gör dumma misstag. Det är match efter match. Det här är inte division tre, det håller inte på den här nivån säger mittfältaren Dulee Johnson till Sportbladet.

Efter denna massiva kritik sägs AIK leta efter en ny målvakt då reserverna Niklas Bergh och Kenny Stamatopoulos är skadade. Om en ny målvakt ska plockas in måste det vara någon som är oregistrerad, det vill säga någon som lagt skorna på hyllan för att affären ska tillåtas. En som uppfyller de kraven är Magnus Hedman.

Det är klart. Man har ju ett AIK-hjärta och skulle fundera om de hör av sig säger Hedman till Sportbladet

Hedman som bland annat gjort 58 landskamper chockade de flesta när han hösten 2006 skrev på för engelska storklubben Chelsea trots att han avslutat sin karriär. Nu kan Hedman som spelade i AIK mellan 1990 och 1997 återigen stå för en oväntad comeback.

Källa: Sportbladet

Skriv ut denna artikel Skicka till Facebook Tipsa någon om denna artikel

AXEL FRANZÉN
2010-05-03 19:10:00

Annons:tom tom

tom
Välj annan sida
TV-matcher
ESPN01:00
Boston Bruins - Philadelphia Flyers
TV4 Sport19:00
Assyriska - Hammarby
Canal+Sport 1 / Sport 219:00
Vargarna - Piraterna
» Se alla matcher

Senaste nyhterna

Senaste nyhterna Senaste nyhternaDygnets mest lästa
Dygnets mest lästaHetaste forumen
Hetaste forumen


Hetaste klubbrummen