Sportbloggen

Hur ödmjuk är Bojan nu?

  • 7 maj 2010 16:46

För drygt sex månader sedan var det kaxiga och stöddiga AIK. Det käkades guldpytt hemma hos Kenny Pavey redan innan guldet ens var klart och kulmen på det hela blev "Bojans ödmjukhetsskola" som jag faktiskt finner vara en smula rolig och gjord med glimten i ögat.

Jag älskar personligen idrottsmän och klubbar som sticker ut hakan, inom vissa gränser dock. Fast gör man det i framgång får man räkna hugg tillbaka när det går dåligt. Det tillhör liksom spelreglerna.

Så kolla gärna klippet här under och behåll gårdagens 0-4-förnedring mot IFK Göteborg i färskt minne. Hörde jag ordet kontraster?

/Svensson

Kommentarer (0)

Kommentera:

Var den första att kommentera!

Din kommentar blir synlig först efter att en moderator har godkänt den.

Varje inlägg bedöms separat. Här följer exempel på sådant vi inte vill ha på na.se: ryktesspridning, kränkande inlägg eller personliga angrepp, pornografiska, rasistiska eller sexistiska inlägg, hot eller trakasserier, uppgifter om etnisk grupp om det saknar betydelse.

Läs villkoren

Kontaktinformation

Tel: 019-15 50 00
kundcenter@na.se

Hit hör du av dig om du har
ett ärende eller en fråga
som du vill ha hjälp med.
NAkortet är ditt förmånskort och vår belöning till dig som väljer att prenumerera på NA med Bergslagsposten. Med kortet kan du varje vecka ta del av nya förmånliga erbjudanden och rabatter.
Besöksadress: N Strandgatan 5,
Postadress: Nerikes Allehanda, 701 92 Örebro
Telefon: 019-15 50 00
Ansvarig utgivare: Ulf Johansson
Webbredaktionen: webb@na.se
Sportchef: Anders Uddling
Copyright © Nerikes Allehanda
All kopiering av texter, bilder och grafik
är enligt upphovsrätten förbjuden