feed_article.con
Provläs landets bästa lokaltidning gratis i två veckor!

ÅlandskortetKONTAKT

Kundtjänst

Öppettider: Måndag-fredag 08.00-16.00

Besöksadress: Strandgatan 16

Postadress: PB 50
AX-22101 MARIEHAMN

Telefon: +358 (0)18 26026

Mail till nyhetsredaktionen

Kontakta personal


 


 


GRÖNLAND

GRÖNLAND –
EN ARKTISK SYSTERÖ

Läs reportagen
från Grönland här


DYRA DROPPAR

Vi lever i en dyrköpt alkoholkultur. Misshandel, rattfylla, ungdomssupande, plötsliga dödsfall och inte minst livslångt alkoholmissbruk följer i spritens spår. Här kan du läsa Ålandstidningens artikelserie om alkohol.

Läs hela artikelserien här

 

Tyck till!

Skicka ett SMS till Ålandstidningen på nummer 04570026026.

Skicka sms!

Vill du tipsa oss eller bara visa oss en bild? Skicka den med MMS till Ålandstidningen på nummer 04570026026.

 


Rss

Vill du hålla reda på vad som är nytt på Ålandstidningens hemsida?

Utnyttja vår RSS-tjänst


Snart dags för Allsvenskan igen

Allsvenskan. Om en dryg vecka kör den allsvenska fotbollen igång igen och inför återstarten finns det läge att lägga några intressanta spel.

lsvenskan på nytt efter ett längre VM-uppehåll. Då finns det läge att spela slutplaceringar head-to-head och här listar vi de två intressantaste paren.IF Elfsborg - Örebro SK ..1Medan Elfsborg ännu inte hittat toppformen har Örebro däremot presterat nära sin maxförmåga. Under uppehållet har Boråslaget stärkt upp försvaret med Jon Jönsson och värvat danske landslagsmålvakten Jesper Christiansen. ÖSK däremot har gjort sig av med sin danske anfallsstjärna Kim Olsen. Jag är fullständigt övertygad om att Elfsborg kommer att vara före Örebro i sluttabellen och spelar till 1,70 gånger insatsen utan att blinka.AIK - Gefle IF ..1Svenska mästarna AIK har varit säsongens flopp så här långt, men kommer till återstarten med en ny tränarröst i Alex Miller och flera nya spelare i truppen, bland dem målvakten Ivan Turina och mittfältskrigaren Helgi Danielsson. Gnaget kommer med stor sannolikhet att lyfta i tabellen under höstsäsongen och bör när säsongen summeras ha ett lag som Gefle bakom sig. Spelet på 1,85 känns bra - nästan lika bra som Elfsborg ovan.Conny Solax, sport@paf.fi


8.7.2010 12:42