Home

MFF med Kaveh
18/07/2010 - 20:50

AIK-MFF 2-0: Ett haveri (och betyg)

Där rök guldet. Inte för att vi förlorade just den här matchen, utan för detta visade att laget inte är tillräckligt stabilt för att utmana om guldet. Det vi får hoppas på är att HIF klappar igenom totalt under hösten.

Den här matchen visade att Ofere får gå och ställa sig bland spelare som Gabriel. Spelare som har möjligheterna att bli himmelsblå hjältar, men som sviker när kontraktet börjar gå ut. Gabriel var riktigt dålig sin sista tid i MFF och Ofere gjorde bort sig något så fruktansvärt.

Den här matchen visade att Pontus Jansson inte har mer än sex månaders rutin från mittbackspositionen och att vi kanske ska tona ned förväntningarna lite.

Den här matchen visade att Guillermo Molins fortfarande borrar ner huvudet och tror att han ska kunna fixa allting själv.

Den här matchen cementerade det faktum att Rick Kruys är en medioker fotbollsspelare trots att han är en skön kille på alla sätt och vis i övrigt.

Den här matchen var ytterligare ett kapitel i gåtan Ricardinho. Hur kan en spelare som var så fantastisk 2009 tappa så mycket i kvalitet så snabbt? Är det en formsvacka?

Den här matchen visade att även den bäste kan fucka up. Det blir bättre nästa gång Dahlin!

Men allt är inte skit. Miljan gjorde en bra match och visade att han är en riktigt intressant spelartyp som dock inte platsar så länge Ivo och Wilton är tillgängliga. Daniel Larsson var farlig så fort han kom rättvänd och Molins är riktigt farlig så fort han bestämmer sig för att spela med resten av laget.

Den här förlusten sved så jävla mycket. Det kändes mest som om vi är på mot ännu en usel MFF-sommar. De senaste åren har vi varit som allra sämst under sommaren. Ibland har vi bara varit ganska dåliga, ibland väldigt, väldigt dåliga. Förhoppningsvis är vi bara ganska dåliga ett par matcher för att komma igång med vårt numera självklara höstspel lite tidigare.

Men frågan är: VAD FAN ÄR DET MED FÖRSVARET!?

...............................................

Dahlin - 4,5
Vinzents - 5,5
Jansson - 3,5
Andersson - 5
Ricardinho - 4,5
Molins - 6
Kruys - 5
Mutavdzic - 7
Aubynn - 5,5
Larsson - 6,5
Ofere - 3

Elanga - 6,5
Durmaz - 6
Hamad - 6

Japp, Ofere får det sämsta betyget jag någonsin gett ut. Han var knappt godkänd i spelet. Det första gula kortet var idiotiskt och drag ner betyget ett snäpp och det röda var så bara rakt igenom dåligt att det drar bort två poäng.

Pontus Jansson får också ett dåligt betyg, men han är ung och oerfaren. Man får räkna med sådana här matcher då och då och han får räkna med sådana betyg också.

Lämna kommentar

 

Kommentar*

 

*Obligatoriskt fält

 

Om du redan är registrerad, fyll i dina login-uppgifter och lösenord

 

 

Glömt ditt lösenord?  Skapa ett nytt lösenord

 

Klicka annars på  Registera

 

Kommentarer

Från 0 Till 0  0

Uppdatera

Posta en kommentar