onsdag 04 Juli 2007
Stig-Åke Jönsson /scanpix

Inför AIK-Trelleborg

Publicerat tisdag 03 Juli

Nils-Eric Johansson och två argentinare gör debut för AIK när de i kväll möter Trelleborg på Råsunda.För AIK är det troligen sista chansen i dag att haka på topplagen. Skulle man tappa poäng mot Trelleborg blir det troligen snarare att inrikta sig på att hålla undan för bottenlagen än att knapra in på topplagen.

 

Men AIK har höga förhoppningar och med de tre nyförvärven Nils-Eric Johansson, Lucas Valdemarin, Mauro Ivan Obolo hoppas man kunna klättra i tabellen. Nils-Eric tror att han vet var problemet sitter.

 

 - Jag har inte varit med hela tiden, men de senaste matcherna återspeglar säsongen ganska bra. Det har inte funkat så smidigt som vi hoppats, framförallt med målgörandet. Men det kommer, vi har skapat fler chanser på slutet, säger Johansson till Sportal.

 

Han har också stora förväntningar på de två argentinska anfallarna som ser ut att göra debut i dag.

 

 - (De är) Väldigt skickliga. Det har de visat på träningarna. Men match är en annan sak, och det ska bli väldigt kul att se dem på planen, förklarar "Nisse".

 

Trelleborg har haft en säsong som var mer väntad och laget ligger just nu en placering ovanför jumboplatsen. Tränaren Conny Karlsson tror dock att dagens match kan sluta lyckligt även om det lär bli tufft.

 

 - Vi möter ett lag som överraskat lite negativt och för dem är det en måstematch vilket gör det svårt för oss. Det finns dock en möjlighet att en sådan här situation gör dem lite skärrade, säger Karlsson till klubbens hemsida.

 

Trelleborg saknar i kvällens match den duktige backen Yousef Fahkro, men är i övrigt skadefritt. Hemmalaget har samtliga spelare till sitt förfogande.

 

Preliminär startelva AIK

Daniel Örlund - Jimmy Tamandi, Nils-Eric Johansson, Daniel Arnefjord, Markus Jonsson - Gabriel Özkan, Daniel Tjernström, Dulee Johnson - Wilton Figueiredo,  Lucas Valdemarin, Mauro Ivan Obolo.

 

Preliminär startelva Trelleborg

Christian Fegler - Andreas Wihlborg, Linus Malmqvist, Thommie Persson, Mikael Bengtsson - Jimmie Augustsson, Magnus Andersson, Jens Sloth, Emil Mårtensson - Michael Mensah, Erik Sundin.

 

 

LÄS: Veckans profil: Nisse Johansson

 

 

Ulf Nilsson

Visa för utskrift

Tidigare kommentarer

 • 2 Skrivet av: Johan

  Om dom inte vinner nu så får man väl säga att problemet inte är spelarmateriale utan tränaren ständiga byten...
  Inlagd tisdag 03 Juli klockan 16:25 Anmäl inlägg

 • 1 Skrivet av: Gäst

  Nicklas Carlsson är petad från truppen och kommer därför ej vara med i startelvan ikväll!
  Inlagd tisdag 03 Juli klockan 15:49 Anmäl inlägg

Kommentera Artikeln

BesvaraVi ber dig observera att sportal inte alltid granskar kommentarer innan de publiceras. Om din kommentar däremot inte kommer upp direkt så är granskningen påslagen. Läs gärna våra Förhållningsregler

Skriv in svaret på frågan, exempelvis för 1+1, skriver du in 2.
Innehållet i detta fält är privat och kommer inte att visas publikt.
 • Webbadresser och e-postadresser görs automatiskt till länkar.

Mer information om formateringsmöjligheter

Tipsa kompis

E-postadress:
fotboll nyheter

Tränarintervju


Kort från U20-VM


Copa America över för Crespo


Dyraste övergångarna någonsin


Sportals Silly Seasonnotiser


Ljungberg till Fiorentina?


"Svennis" presenteras i dag


Fabregas stannar i Arsenal


Nattens spel i U20-VM


Uruguay vidare med ett nödropannons:
annons:annons:


annons: