tisdag 10 Juli 2007
STEFAN LINDBLOM  /scanpix

Tränarintervju

Publicerat måndag 09 Juli

Sportal har pratat med Elfsborgs tränare Magnus Haglund inför kvällens viktiga match med AIK.IF Elfsborg förlorade senast med klara 0-3 på bortaplan mot Halmstads BK. Vad var det som inte stämde i den matchen?

- Det var en massa saker. Vi gjorde ingen bra match utan underpresterar, samtidigt som man måste säga att Halmstad var klart bättre än oss. Vi var inte tillräckligt heta för dagen, säger Magnus Haglund till Sportal.

Till matchen mot AIK har ni dessutom drabbats av en del avbräck i laget, framförallt är det mittfältet som är utsatt.

- Ja, Samuel Holmén är definitivt borta eftersom han är avstängd och dessutom har Jari Ilola känningar av en knäskada. Ett litet frågetecken finns också för Mathias Florén som fick kliva av senast.

Hur pass allvarligt verkar det med Ilolas skada?

- Jag hoppas inte det är så jätteallvarligt med Jari, men vi skall kolla upp det lite noggrannare först. Det är inte helt uteslutet att han kan vara med, men det lutar åt att han missar matchen. Jag har dock förhoppningar om att han skall kunna vara tillbaka relativt snart.

Tuffa förutsättningar alltså - vad förväntar du dig av ditt lag den här gången?

- Framförallt en krigarinsats. Vi åker till Stockholm som underdogs med de här förutsättningarna men jag hoppas vi kan jobba hårt och få med oss något.

Flera spelare på skadelistan och flera som har lämnat klubben i sommar, samtidigt har ni gjort klart med Fredrik Björck från Helsingborg som blir spelklar till nästa omgång. Vad kan han tillföra laget tycker du?

- Han är en väldigt bra och rejäl mittback som tillhör Allsvenskans allra bästa. Vi har ju tappat ett par mittbackar och hoppas att vi hittat rätt spelare att fylla luckan nu. Det känns som en bra förstärkning inför resten av säsongen och Champions League.

 

 

Sportal

Visa för utskrift

Tidigare kommentarer

Kommentera Artikeln

BesvaraVi ber dig observera att sportal inte alltid granskar kommentarer innan de publiceras. Om din kommentar däremot inte kommer upp direkt så är granskningen påslagen. Läs gärna våra Förhållningsregler

Skriv in svaret på frågan, exempelvis för 1+1, skriver du in 2.
Innehållet i detta fält är privat och kommer inte att visas publikt.
  • Webbadresser och e-postadresser görs automatiskt till länkar.

Mer information om formateringsmöjligheter

Tipsa kompis

E-postadress:
fotboll nyheter

Real tänker vinna med stil


Kamara klar för Fulham


Koumas till Wigan


Schuster: Vi vill ha Fabregas!


Kalmar bryter med Augusto


Backe på Citys träning


Ilola borta en månad


Carragher slutar landslaget?


Inför AIK - Elfsborg


Inför Gefle-BPannons:
annons:annons:


annons: