Pressmeddelande

Pierre Gallo blir klubbchef för SportGuard®

2011-03-17 15:09
Pierre Gallo blir klubbchef för SportGuard®

Euro Accident rekryterar elitfotbollsspelaren Pierre Gallo som klubbchef för företagets idrottsförsäkring - SportGuard.  Pierre Gallo som nyligen kontrakterades av IK Frej för division 1 spel, antar en stor utmaning vid sidan av fotbollsplanen och ser med tillförsikt på sin nya karriär;

”Många ungdomar och föräldrar tror att licensförsäkringen ger ett bra skydd, men en olycklig skada kan innebära slutet på karriären och konsekvenser för spelarens framtida liv och hälsa. Ett bra försäkringsskydd kan innebära motsatsen”, berättar Pierre Gallo som talar av egen erfarenhet som elitfotbollsspelare.

Euro Accident har arbetat med idrottsförsäkringar sedan företaget startade 1996. Som idrottsutövare skadar man sig lätt. Oftast är det enkla skador som läker snabbt. Men i vissa fall kan det behövas operationer och rehabilitering och då kan en lång väntan vara helt avgörande för utgången.

”Det är viktigt att få klubbar och spelare uppmärksamma på att det finns komplement till licensförsäkringen som kan göra betydande skillnad om olyckan är framme”, fortsätter Pierre Gallo, som nu hårdtränas i försäkringslära och dess terminologi vid sidan av fotbollsplanen.

SportGuard lanseras i ett nytt klubbkoncept under våren 2011 för att ge idrottsklubbar och spelare möjligheten att teckna försäkringen på ett förmånligt sätt.

”Jag är otroligt taggad för den här utmaningen och det känns mycket inspirerande och tacksamt att jag får möjligheten till att etablera en karriär utanför planen – utan att förlora kontakten med sporten”, avslutar Pierre Gallo.

 

 

Om Pierre Gallo - Stabil mittfältare med gudabenådad vänsterfot.

Född: 1975–01-24

 

Har spelat för AIK 1992-1997, Djurgården 1998-2000, Bryne (Norge) 2001-2003, Landkrona BOIS, IFK Norrköping 2004-2006, Sirius 2007-2010. 7 juniorlanskapmer och 7 U-21 landskamper. Nu spelandes i IK Frej. Tränare för IK Frej P96.

Bifogade filer

Kategorisering

Ämnen:
Fotboll,
Försäkringar, försäkringsfrågor,
Utnämningar
Tags:
idrottsförsäkring,
euro accident,
sportguard,
pierre gallo

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar