AIK:s målvaktstjärna Ivan Turina kolliderade med Mohammed Bangura under torsdagens träning och skadade knät. Kroatens medverkan i matchen mot Malmö på söndag är därför mycket osäker - vilket öppnar för lagets andre målvakte Kenny Stamatopoulos.

- Jag är alltid redo att ge 110 procent. Jag har bara gått och väntat på chansen, säger kanadensaren till Sportal.se

 

"Har haft otur"

Kenny kom till AIK 2010 i hopp om att bli Stockholmslagets förstamålvakt - men verkligheten har blivit en annan sedan flytten från norska Tromsö.

- Jag har haft en hel del otur under min tid i AIK. Förra året var det tänkt att jag skulle starta mot Gefle, men fick tacka nej i sista stund eftersom min fru skulle föda. En vecka senare blev jag skadad och var borta i fyra månader.

 

Turina tog förstaplatsen

Under skadeperioden gick Ivan Turina från klarhet till klarhet och är numer AIK:s nummer ett. Men Stamatopoulos är fast besluten om att slåss om startpositionen.

- Fotbollen är så här ibland. Men jag är inte en person som grubblar utan borrar hellre ner huvudet och kör. I början av säsongen sa tränarna att jag och Ivan slogs om startplatsen, han knep den men jag kan ta tillbaka den.

- Om jag får stå på söndag och vi vinner har jag svårt att se tränarna ändra på laget. Att byta klubb är inget jag tänker på - som jag sa tidigare, jag borrar hellre ner huvudet och kör på.