Kraftsamling inför derbyt

Det sista hemmaderbyt någonsin på Råsunda närmar sig med stormsteg. I dagsläget har vi sålt 16 483 biljetter och biljettförsäljningen rullar på i god takt. Men det är inte något självspelande piano. Inför derbyt mobiliserar vi krafterna, målet är att fylla Råsunda till sista stol, inget mindre. Vi anser att det, med tanke på matchens karaktär och dess emotionella betydelse är ett fullt rimligt mål, nej, det är en självklarhet att vi i det sista hemmaderbyt på Råsunda ska kunna fylla våra tilldelade sektioner. Men för att nå det målet måste vi alla hjälpas åt. Dra ditt strå till stacken. Övertala en vän som annars inte brukar gå, skriv ut och tapetsera upp affischen som går att ladda ner här på siten, uppmana folk på Facebook eller varför inte twittra om matchen?

Alla kan göra någonting, ställ dig själv frågan vad du kan göra?

Från och med idag kommer kampanjsiten att uppdateras regelbundet med information och intressant läsning så håll koll genom att besöka oss dagligen för att inte missa någon viktig. Nyhetsbrevet kommer att återupptas och skickas ut i mer frekvent takt än tidigare. Är du inte uppskriven för nyhetsbrevet kan du göra det i rutan till höger. Vidare kommer det att arrangeras ännu en affischeringskväll, mer information om plats och tid skickas ut till er som står på vår maillista.

Vi behöver som sagt all hjälp vi kan få. Känner du att du vill vara med och bidra ska du inte tveka utan maila till aik.kampanj@gmail.com och berätta vad du heter, var du bor, ditt telefonnummer och vad du är duktig på eller intresserad att hjälpa till med så ser vi till att du hamnar rätt och på så sätt kan vara med att bidra till kampanjen och få information om de aktiviteter som arrangeras.

Har du inte köpt din biljett ännu så gör det idag! Det gör du enklast via ticnet.se

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>