Spela på morgondagens UEFA Europa League med Unibets odds

på 4:55PM GMT 20 Sep 2012
UEFA Europa League

Fredagen den 21 september är den nästa stora speldagen i UEFA Europa League och vi ser här en hel del intressanta matcher, däribland med två svenska lag, AIK samt Helsingsborg. AIK har tagit sig ned till Italien för att där möta ett favorittippat Napoli, som hos Unibet spelas till oddset 1,37. AIK har utan tvivel en oerhört svår uppgift framför sig och det kommer krävas ett smärre mirakel för att laget ska kunna lämna Italien med en eller fler poäng i bagaget.

Nu är det inte bara AIK som har en svår uppgift under morgondagen, även Helsingborg måste leverera ett spel av absoluta toppkvalité för att ha en chans att gå ifrån sitt möte med någon poäng.  Laget har färdats ner till Spanien för att där spela mot Levante UD och gör så som en riktig högoddsare till hela 9,50 via Unibets odds. Favoriten Levante spelas i sin tur till låga 1,36.

Hur mycket vi än hoppas på svenska poäng i dessa två matcher måste vi se realistiskt på chanserna att detta verkligen skulle kunna ske och då dom är så små väljer vi att spela på motståndarlagen som vinnare, i bägge matcherna.

Utöver dessa två matcher har vi valt ut fem andra som vi räknar med att de kommer att sitta och därmed ge oss ett sammanlagt Unibet odds på 20,57.

Matcherna vi valt att spela på är VfB Stuttgart mot Steaua Bucureşti, Viktoria Plzeň mot Académica Coimbra, Bayer Leverkusen som tar sig an gästande Metalist Kharkiv, franska Bordeaux som hemma ställs mot Club Brugge samt FC Copenhagen mot Molde.

Vi spelar Bordeaux, FC Copenhagen, Stuttgart, Viktoria Plzeň och Bayer Leverkusen som segrare i sina respektive matcher. Oddsen i dessa matcher sträcker sig från som lägst 1,34 upp till 1,70 som högst. Men då vi spelar på en sjuling blir vårt sammanlagda Unibet odds över 20 gånger pengarna, vilket gör att vi anser att det är värt att chansa på hela sju matcher i detta spel.

 Vi rekommenderar att du spelar på: 

<span>TOP10</span>BOOKMAKERS

TOPP10BOOKMAKERS

1 Bet 365 1000KR GRATIS
2 Betsson 1000KR GRATIS
3 Bwin 500KR BONUS
4 Ladbrokes 1000KR BONUS
5 Sportingbet 500KR BONUS!
6 Unibet 1200KR BONUS
7 Betsafe €25 BONUS
8 Nordicbet 1000KR GRATIS
9 Betway 1000KR BONUS
10 Centrebet 250KR GRATIS