Hoppa till textinnehållet Sajtkarta Support Kontakta Sveriges radio Spelaren Alla kanaler

Fotboll

Radiosportens samlade rapportering

 

IFK: "Ska studsa tillbaka"

Publicerat: kl 12:01 , Radiosporten

IFK Göteborg gick på en rejäl mina borta mot AIK i förra omgången. Men den matchen har Blåvitt lagt bakom sig, idag väntar Halmstad hemma på Ullevi.

Göteborg har inlett allsvenskan på ett fint sätt, men i förra omgången kom säsongens första förlust. 3-1 borta mot AIK, i en mycket speciell match på Nationalarenan.

– Det var mycket som inte fungerade då. Men vi har lagt den matchen bakom oss nu, säger Göteborgsbacken Mattias Bjärsmyr till klubbens hemsida.

I dag väntar Halmstad hemma på Gamla Ullevi. 

– Vi ska studsa tillbaka till spelet vi hade innnan matchen mot AIK. Men det kommer bli tufft. HBK är bra, de har bra anfallare som är snabba i djupled, där måste vi se upp.

Nykomlingen Halmstad blandar och ger i årets serie, och hallänningarna letar fortfarande efter den där jämnhetet i spelet.

– Det är ett krav som spelarna har på varandra i gruppen, att man hela tiden jobbar stenhårt. Vi ska alltid leva upp till de krav vi ställer inför match, men om vi inte, av någon anledning, lyckas med det ska vi ska alltid arbeta hårt för varandra, säger tränaren Jens Gustafsson till klubbens sajt inför dagens match.

HBK får tillbaka Fredrik Liverstam och Viktor Ljung från avstängningar. Dessutom är Christian Järdler spelklar, ytterbacken tvingades bryta matchen mot Öster med en skada men har kunnat träna för fullt i veckan.

Mikael Widerberg
mikael.widerberg@sverigesradio.se


Du måste aktivera javascript för att se sverigesradio.se korrekt. Läs mer på sverigesradio/support

 

Det här är ljudspelaren på sverigesradio.se. Just nu spelas ingenting. Klicka på en ljudlänk så startar den. Du kan göra spelaren mindre genom att klicka på knappen Min radio.

Om du har frågor om eller synpunkter på Sveriges radios webbradio kan du höra av dig till webmaster@sverigesradio.se

Vill du dela med dig?

Dela ut en viss tidpunkt i ett ljudklipp

Högerklicka på tidsaxeln och välj ”Dela ut till aktuell tidpunkt” så får du en länk som startar ljudet på en visst plats i ljudet. Detta fungerar bara på ljudklipp, inte direktsändningar

Vill du dela med dig?

Ljudklippet startas på det antal sekunder som du har valt. Den du delar till kan även spola tillbaka till början av ljudklippet och lyssna på hela klippet.

Mina favoriter

  • Du kommer alltid åt dina favoritprograms senaste avsnitt och dina favoritkanaler med bara ett klick.

    Lägg till så många du vill!

Spelkö

  • Du kan spara klipp och program i en spelkö. Klicka på pilen efter en ljudlänk och välj att lägga på kö.

Historik

  • Allt du lyssnat på kommer du alltid åt med bara ett klick.

    Alla ljudklipp du lyssnar på hamnar här.

Rensa
Hjälp
Byt ljudkvalitet: