Förstasidan Allsvenskan Superettan Landslaget Internationellt Utlandsproffs 

AIK
Djurgården
Elfsborg
GAIS
Gefle
Göteborg
Halmstad
Hammarby
Helsingborg
Kalmar
Ljungskile
Malmö
Norrköping
Sundsvall
Trelleborg
Örebro

 

  Förstasidan
  Allsvenskan
  Superettan
  Landslaget
  Internationellt
  Utlandsproffs 

Ishizaki: ''Mitt livs bästa säsong''
06/11/11 14:15

Ingress saknas

Ishizaki valde bort AIK för spel med just Elfsborg och det är ett val som han inte ångrar.
Förutom SM-guldet har han också belönats med en plats i Lars Lagerbäcks landslag. Förra säsongen blev han dessutom norsk mästare med Vålerengen, så Ishizaki har haft många framgångar att glädja sig åt.
- Jag har framförallt blivit jämnare. Det är det som är den största orsaken till att jag har blivit bättre, säger Ishizaki till FotbollDirekt.com

Hans gamla klubb AIK är det som står för motståndet när Royal League inleds på söndagen och Ishizaki tror att det kommer att bli en mycket tuff match.
- Det är ettan och tvåan i Allsvenskan som möts, så visst är det mycket som gäller och det är klart så att de vill ha revansch för SM-guldet men jag tror samtidigt att inget av lagen kommer att ställa upp med samma lag som avslutade säsongen i Allsvenskan, säger Ishizaki.

Han har fått mycket beröm för sitt spel, både från media och från tränaren Magnus Haglund, som har hyllat Ishizakis samarbete med Anders Svensson på mittfältet.
- Mitt livs bästa säsong? Visst är det så, säger Ishizaki.

?Ishi? har redan erfarenhet från en säsongs spel i Royal League, då han spelade i turneringen med Vålerengen förra säsongen.
- Jag tycker turneringen är bra men upplägget är lite fel som det är nu. Det är för många matcher på för kort tid. Det var bättre när det spelades tre matcher på hösten och tre på våren, nu spelas det sex matcher på fyra veckor. Men vi siktar på att ta oss till kvartsfinal, säger Ishizaki, som också ska resa till Frankrike för spel med landslaget mot Elfenbenskusten.

Mats Jonsson
FotbollDirekt.com

1380

 
250x120
Redaktör: Daniel Bogefors | Maila redaktionen

FotbollDirekt.com. 08-506 224 00

För annonsering kontakta:
Daniel Fredricson daniel@proad.se 073-200 94 60 eller
Michael Wictor michael@proad.se 070-7367 174

Hosted by Datimab

Copyright © 2001 FotbollDirekt.com. All rights reserved