Välkomna till 2014 års första Gnagisland!

Välkomna till 2014 års första Gnagisland!

Hjärtligt välkomna på årets första Gnagisland söndagen den 11 maj innan AIK tar emot Mjällby AIF på Friends Arena.

Ansiktsmålning, AIK-ballonger, hoppborgar, fiskdamm och en massa annat roligt utlovas till alla barnen. Gnagis och Lill-Gnagis finns självklart på plats med varma goa kramar till alla.

Träffa Riddare Svarthjärta och Riddare Guldhjärta i deras tält och bli dubbad till AIK-riddare samt att man får ett fint diplom som man kan ta med hem och hänga på väggen.

I AIK Shops tält kan du handla mängder av fina svart gula souvenirer. Passa på att inhandla Gnagis gosedjur och AIK-godispåsen som helt enkelt är den snyggaste godispåsen i stan!

Dagen till ära flyttar Lekplaneten från Solna Centrum ut till Gnagisland. Kom förbi och se vad världens bästa leksaksbutik hittar på!

gnagisklubben_dozzie

På scenen underhåller trollkarlen och underhållaren Dozzie med sin fartfyllda och roliga föreställning kl 14:00. Det blir trollformler, trollstavar, hamburgare, fantastiska trick och många skratt. Dozzie blev Svensk Mästare i Barntrolleri 2012.

På scenen uppträder även Musickidz med sina fantastiska sångare dels kl 13:00 och även kl 13:45.

Missa inte godisregnet från scenen när vi avslutar Gnagislandet för att gå in på matchen och heja på världens bästa lag!

Vi startar Gnagislandet kl 12:00 och håller på till ca 14:40 så att ni hinner in till matchen i tid. Välkomna alla gnagare!

Biljetter till matchen köps enklast här.

Text: Susanne Haakala