Ny förlust för herrarna

På en blöt Motala isstadion och med vinden blåsande åt alla håll och kanter var Åtvidabergs BK det starkare laget i lördagens träningsmatch.

Tyvärr så blev det åter förlust för AIK:s herrar i träningsmatchen mot Åtvidaberg. Matchen spelades i Motala på en halvdan isbana på grund av rådande väderlek. 14 plusgrader och blåst påverkade spelet till stor del.

Åtvidaberg ägde den första halvleken spelmässigt, men AIK utnyttjade kontringsmöjligheterna där ett par farliga lägen skapades. Resultatet var jämnt i halvtid, 4-3.

I den andra halvleken drog Åtvidaberg ifrån och gick iväg till 7-3, innan AIK dominerade de sista 25 minuterna totalt och även borde fått med sig en straff. Närmare än 8-6 kom dock inte AIK som också blev slutresultatet.

AIK tar nya tag och tar med sig det positiva från mötet med allsvenska Åtvidaberg. Nästa match, den sista träningsmatchen innan seriepremiären, spelas mot antagonisten Eskilstuna på bortaplan den 2/11.