Historiskt Årsmöte och en AIK-gala som blev succé

Historia skapades den 22 september 2018, när AIK Huvudförening höll både Årsmöte och sin första AIK-Gala. Cecilia Giertta blev historisk första kvinnliga ordförande, och mängder av priser och utmärkelser delades ut på både Årsmötet och Galan.

SENASTE NYHETERNA
Klubben:

Information från huvudstyrelsen till dig som AIK medlem

Kom förbi Dick Turpin innan match med dina tankar och frågor till Huvudstyrelsen
Lördagen den 15 september spelar AIK damer fotbollsmatch på Skytteholm mot Asarums IF FK, matchstart kl. 14.30. Öppen inbjudan för den som har möjlighet att komma förbi Dick Turpin för att diskutera AIKs verksamhet innan match från 13.00.

Resultat från medlemsundersökning

Att vara en del av AIK och att stötta föreningen ekonomiskt är några av de viktigaste anledningarna till att man väljer att bli medlem. Det framgår av den medlemsenkät som AIKs medlemmar svarat på. Delar av enkäten kommer även att presenteras på Årsmötet den 22 september, men den som vill kan se resultaten redan nu.

Klubben:

Save the date – AIK:s årsmöte och den helt nyinstiftade AIK-galan äger rum den 22:a september!

Som en del av huvudstyrelsens uppdrag så ingår det att vårda AIK:s varumärke men också att utveckla klubben och ta tillvara på medlemmarnas intressen. Årsmötet är vårt viktigaste forum där medlemsdemokratin och hjärtat för AIK står i fokus.

Brytpunkt för medlemsavgifterna

Från och med onsdag 1 november 2017 går brytpunkten för årsavgifterna för medlemskap i Allmänna Idrottsklubben.

Rapport från AIK:s årsmöte 2017

Allmänna Idrottsklubbens årsmöte har avhandlats. 124 röstberättigade medlemmar

Nyheter AIK:

Information om årsmötet och plattformen VoteIT