Klubben:

AIK kallar till informationsmöte

AIK bjuder in till informationsmöte måndag 4 september i Solna Gymnasium. Mötet startar kl 18.30 och beräknas vara slut senast kl 22.00.

SENASTE NYHETERNA

Brytpunkt för medlemsavgifterna

Från och med onsdag 1 november 2017 går brytpunkten för årsavgifterna för medlemskap i Allmänna Idrottsklubben.

Rapport från AIK:s årsmöte 2017

Allmänna Idrottsklubbens årsmöte har avhandlats. 124 röstberättigade medlemmar

Nyheter AIK:

Information om årsmötet och plattformen VoteIT

Årsmöte 25 september

Allmänna Idrottsklubbens årsmöte 2017 hålls måndagen den 25 september i Solna Gymnasium. Registrering inleds kl. 17:30 följt av måltid. Årsmötet börjar kl. 19:00.

Rapport från huvudföreningens informationsmöte

Allmänna Idrottsklubben genomförde ett informationsmöte för våra medlemmar i Solna Gymnasium måndagen den 4 september.

Klubben:

Parasport Stockholm

Forumveckan 2017 Parasport Stockholm bjuder in till sin årligen återkommande Forumvceka V 37. Veckan innehåller något för alla, personer med funktionsnedsättning, föräldrar, ledare, skolpersonal m.fl. Innehållet varierar mellan roliga prova på dagar och inspirerande föreläsningar. Läs mer på: www.parasport.se/Stockholm