Startsida Fotboll Säsongen 2006 Läsvärt Artiklar och nyheter

Nicklas Bergh och Niklas Westberg

Bergh utlånad, Westberg tillbaka i AIK

AIK lånar ut målvakten Nicklas Bergh till Enköpings SK och samtidigt gör Niklas Westberg från Väsby United comeback i AIK efter sex år i andra klubbar.

AIK lånar ut andremålvakten Nicklas Bergh till Enköpings SK i Superettan för säsongen 2007, i enlighet med det planerade utlåningsavtalet mellan klubbarna.
- Vi lånar ut Nicklas för att vi verkligen tror på honom inför framtiden och vill att han ska få en större möjlighet att spela kontinuerlig elitfotboll under 2007, säger AIK:s sportchef Ola Andersson.

- Nicklas Bergh är en alldeles för bra målvakt för att inte spela A-lagsfotboll och när den här möjligheten med Enköping dök upp så var det perfekt, säger AIK:s målvaktstränare Anders Almgren.

Ersättare för Nicklas blir en tidigare AIK-bekant, nämligen Niklas Westberg (tidigare Westberg-Andersson) från Väsby United. Niklas var med i AIK:s A-trupp 1997-2000 innan han gick till IF Brommapojkarna, där han stannade i tre säsonger mellan 2001-03. Han har även spelat i IK Sirius och säsongen 2004 blev Väsby IK FK (numera Väsby United) nästa klubbadress. Kontraktet med Niklas är över säsongen 2007.

- Niklas Westberg är en bra målvakt som gått bra i Superettan och det känns tryggt med honom i laget, avslutar Anders Almgren.

Text: AIK Fotboll
Foto: Bildbyrån
[061220]

 

 

Läs även

Mer om Nicklas Bergh

Avskiljare