feed_article.con
Provläs landets bästa lokaltidning gratis i två veckor!

ÅlandskortetKONTAKT

Kundtjänst

Öppettider: Måndag-fredag 08.00-16.00

Besöksadress: Strandgatan 16

Postadress: PB 50
AX-22101 MARIEHAMN

Telefon: +358 (0)18 26026

Mail till nyhetsredaktionen

Kontakta personal


 


 


GRÖNLAND

GRÖNLAND –
EN ARKTISK SYSTERÖ

Läs reportagen
från Grönland här


DYRA DROPPAR

Vi lever i en dyrköpt alkoholkultur. Misshandel, rattfylla, ungdomssupande, plötsliga dödsfall och inte minst livslångt alkoholmissbruk följer i spritens spår. Här kan du läsa Ålandstidningens artikelserie om alkohol.

Läs hela artikelserien här

 

Tyck till!

Skicka ett SMS till Ålandstidningen på nummer 04570026026.

Skicka sms!

Vill du tipsa oss eller bara visa oss en bild? Skicka den med MMS till Ålandstidningen på nummer 04570026026.

 


Rss

Vill du hålla reda på vad som är nytt på Ålandstidningens hemsida?

Utnyttja vår RSS-tjänst


Spelarcirkus i AIK

Allsvenskan. På måndagen meddelade AIK att Bojan Djordjic och Martin Mutumba lämnar klubben för ungerska Videoton FC samtidigt som inte mindre än fyra nya spelare presenterades.

tin Mutumba och Bojan Djordjic dubbla guld med AIK, men nu har duon gjort sitt i Gnaget. I går meddelade klubben att båda lämnar laget för ungerska Videoton FC efter att man enligt egen utsago fått marknadsmässigt betalt. På samma gång har AIK också värvat en kvartett spelare - mittfältarna Robert Åhman-Persson och Helgi Danielsson, samt anfallarna Goran Ljubojevic och Admir Catovic.Åhman-Persson har ett förlutet i klubben och återkommer nu efter sejourer i Danmark och senast i Malmö FF. Danielsson har tidigare spelat för Elfsborg, men värvas på en fri transfer från tyska Hansa Rostock. Ljubojevic har provtränat och -spelat med AIK under en tid och gjort bra ifrån sig. Catovic har även han tidigare spelat i AIK och hämtas in från samarbetsklubben Väsby.Conny Solax, sport@paf.fi


29.6.2010 00:02