Pressmeddelande

Daniel Tjernströms matchtröja klubbad för 11 600 kronor!

2012-05-25 12:09
Daniel Tjernströms matchtröja klubbad för 11 600 kronor!

Säsongen 2012 är den sista som A.I.K. Fotboll spelar på sin klassiska hemmaarena Råsunda Stadion.

A.I.K. har i samband med detta tagit fram en unik matchtröja inför varje allsvensk hemmamatch. Matchtröjorna har en brodyr på bröstet, med motståndare och matchens datum Till varje tröja följer även ett certifikat med, utfärdat av A.I.K. och signerat av respektive spelare.

Kaplans Auktioner har sedan tidigare hållit auktioner som inriktat sig mot samlarobjekt inom ett specifikt område och samarbetar nu med A.I.K. Fotboll i utauktioneringen av dessa unika tröjor. Dessutom finns matchboll och kaptensbindel som används under respektive match med på auktionen. Pengarna som AIK får in vid försäljningen går oavkortat till AIK:s ungdomsverksamhet.

Efter mötet med IFK Norrköping hemma på Råsunda i söndags, som resulterade i säsongens första hemmaseger, var intresset för matchtröjorna stort. Främst var det A.I.K.-legenden Daniel Tjernströms tröja som drog till sig intresserade köpare och klubbas till slut för 11 600 kronor! Nästan 1000% över utropspriset på 1200 kronor!

Nästkommande auktion innehåller tröjor, boll och Kaptensbindel från matchen mellan A.I.K. och GAIS som spelades torsdagen 24 maj och auktionen klubbas på Kaplans Auktioners hemsida www.kaplans.se söndag 27 maj.

Kategorisering

Ämnen:
Konst, antikviteter, auktioner,
Konst, kultur, underhållning,
Bollsporter,
Inredning,
Mode
Tags:
kaplans,
kaplans auktioner,
auktion,
aik fotboll,
memorabilia

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar