Solnaloppet 2018

AIK Friidrott:

Solnaloppet 2018 – 13 maj

Utmana dig själv eller en vän och spring Solnaloppet den 13 maj 2018. Start och mål sker på Huvudstafältet. Solnaloppet är ett lopp för alla och du kan välja mellan 10 km, 5 km eller 2,5 km.

SENASTE NYHETERNA
AIK Friidrott
AIK Friidrott:

AIK-framgångar i Hammarbyspelen

Det blev tre guld och två silver när AIK:s friidrottare skördade nya framgångar under Hammarbyspelen.

AIK Friidrott
AIK Friidrott:

Fyra AIK:are näst bäst i Sverige

Inte mindre än fyra AIK:are är näst bäst i Sverige i sin klass. Kvartetten är Emilia Sjöstrand i tresteg, Vera Sjöberg på 1500m, Agnes Ekman i längd och Gustav Gahne på 400m. Här är alla AIK:are bland de 24 främsta i sin klass.

AIK Friidrott, Agnes Ekman och Emilia Sjöstrand
AIK Friidrott:

AIK:s friidrottare rivstartade med medaljregn

AIK:s friidrottare rivstartade 2018 med ett nytt medaljregn! Våra fantastiska ungdomar tog tre guld, tre silver och tre brons under Örebro Indoor Games.

AIK Friidrott - klubbdagen 2017
AIK Friidrott:

Lyckad klubbdag med AIK Friidrott

Ett 60-tal svartgula friidrottare testade sina färdigheter när AIK Friidrott höll sin årliga klubbdag med fem-/fyrkamp i snabbt, högt och långt.

Gustav Gahne
AIK Friidrott:

Tre 100-åriga AIK-rekord slagna

I 105 år stod sig AIK:s klubbrekord på 400 meter, rekordet på 4×100 meter varade i 106 år och AIK:s bästa tid på 800 meter förblev oöverträffad i 107 år. Men nu har alla tre rekord slagits och nya AIK:are skrivit in sig i klubbens historieböcker.

AIK Friidrott
AIK Friidrott:

Fortsatta framgångar för AIK Friidrott

Framgångarna fortsätter för AIK:s friidrottsungdomar. Här är en summering av sommarens största händelser med bland annat medaljer i Världsungdomsspelen och USM och andra pallplatser i mängder, till och med på seniornivå!

Fler friidrottsnyheter