AIK Friidrott - klubbdagen 2017

AIK Friidrott:

Lyckad klubbdag med AIK Friidrott

Ett 60-tal svartgula friidrottare testade sina färdigheter när AIK Friidrott höll sin årliga klubbdag med fem-/fyrkamp i snabbt, högt och långt.

SENASTE NYHETERNA
Gustav Gahne
AIK Friidrott:

Tre 100-åriga AIK-rekord slagna

I 105 år stod sig AIK:s klubbrekord på 400 meter, rekordet på 4×100 meter varade i 106 år och AIK:s bästa tid på 800 meter förblev oöverträffad i 107 år. Men nu har alla tre rekord slagits och nya AIK:are skrivit in sig i klubbens historieböcker.

AIK Friidrott
AIK Friidrott:

Fortsatta framgångar för AIK Friidrott

Framgångarna fortsätter för AIK:s friidrottsungdomar. Här är en summering av sommarens största händelser med bland annat medaljer i Världsungdomsspelen och USM och andra pallplatser i mängder, till och med på seniornivå!

Prins Daniels lopp 2017
AIK Friidrott:

Mängder av bilder från Hagaparken

I söndags ägde Idrottens dag rum i Hagaparken och AIK Friidrott ställde upp som arrangör av loppen Prins Daniels lopp och Hagaloppet samt med ett prova-på-tält. Nu finns det mängder av bilder från den lyckade dagen.

Hagaloppet 2017
AIK Friidrott:

Löparsuccé i Hagaparken

Närmare 1500 personer deltog i söndagens löparfest under Idrottens dag i Hagaparken. Vi tackar alla som gjorde dagen till en succé, såväl de som sprang, hjälpte till som funktionärer och alla andra som bidrog till en härlig inramning. Här är några bilder och resultat från Hagaloppet.

AIK Friidrott stafett-SM
AIK Friidrott:

Nytt medaljregn över AIK:s friidrottare

Det blev nytt medaljregn över AIK när stafett-SM avgjordes i Malmö 27-28 maj. Två silver och ett brons för pojkar och flickor 17 år, trots att alla medaljörer utom en fyller 16 i år.

AIK Friidrott Ella Sjöblom
AIK Friidrott:

Första SM-guldet på 102 år

I helgen vann AIK sina första SM-guld i friidrott sedan 1915. 102 års väntan tog slut när Ella Sjöblom vann både 60m och 200m under inomhus-SM för 15- och 16-åringar. Dessutom vann AIK silver på 400m och brons i tresteg.

Fler friidrottsnyheter