marcus hagerud och milo wahlgren

AIK Friidrott:

AIK-framgångar under SAYO

Det haglade personbästa, segrar och andra medaljer över AIK:arna i helgens Sollentuna Athletic Youth Open (SAYO) på Sollentunavallen. Både på junior- och seniornivå! AIK:s duktiga friidrottare växer. Numera är det inte bara på juniornivå som framgångarna inkasseras. Under SAYO sprang Erik Rosqvist hem brons på 800m herrar på personbästa 1.55.25. Dessutom blev det en fjärdeplats … Fortsätt läsa AIK-framgångar under SAYO

SENASTE NYHETERNA
Hagaloppet 2017
AIK Friidrott:

Anmäl dig till Hagaloppet & Prins Daniels lopp!

Söndag 8 september är det dags för 2019 års upplaga av Hagaloppet och Prins Daniels lopp. Anmäl dig redan idag! Hagaloppet och Prins Daniels lopp är en del av Pep-dagen, som arrangeras i Hagaparken av Generation Pep, Kungl. Hovstaterna, Solna Stad och AIK Friidrott. Prins Daniels lopp vänder sig till dig som är upp till 12 … Fortsätt läsa Anmäl dig till Hagaloppet & Prins Daniels lopp!

AIK Friidrott. Stafett-SM 2019
AIK Friidrott:

Silver och brons för AIK i stafett-SM

AIK:s friidrottare tog silver och brons på 4x100m under stafett-SM på Stockholms Stadion 25-26 maj, silver för P19 och brons för F19. Stockholm Stadion är en anrik AIK-arena. Där vann vi SM-guld i fotboll, där spelade ishockeyn sina allra första matcher och där höll bandyn till. Där vann även AIK:s friidrottare framgångar under 1910-talet. Och … Fortsätt läsa Silver och brons för AIK i stafett-SM

AIK Friidrott
AIK Friidrott:

Solnaloppet inställt

Solnaloppet, som var planerat den 18 maj 2019, är inställt på grund av för lågt intresse. Vi hälsar dig välkommen till Hagaloppet/Prins Daniels lopp den 8 september. Anmälan öppnar inom kort.

Vera Sjöberg, AIK Friidrott
AIK Friidrott:

AIK vann två SM-guld under JSM/USM

Det blev medaljregn över AIK i helgens JSM/USM! Vera Sjöberg sprang hem SM-guld på 1500 meter och Milo Wahlgren SM-guld på 60 meter. Emilia Sjöstrand tog inte guld men istället två medaljer, silver i tresteg och brons i längd.

AIK Friidrott femkampen 2018
AIK Friidrott:

Tävlingar, diplom och sång under AIK:s femkamp

Under söndagen (25 november) avgjordes årets upplaga av Femkampen – AIK Friidrotts klubbtävlingar för de yngsta aktiva. Först blev det fort, högt och långt, därefter AIK-sång, diplomutdelning och lagfotografering.

Vera Sjöberg
AIK Friidrott:

Vera sprang hem nytt SM-guld till AIK

AIK:s friidrottare fortsätter att vårda klubbens anrika friidrottshistoria. Nyligen sprang Vera Sjöberg hem SM-guld på 4 km under terräng-SM.

Fler friidrottsnyheter