Sociala Medier

AIK Golf finns på Facebook, Instagram och LinkedIn. Nedanför ser ni vårt Instagram-flöde. Följ oss gärna!

Välkommen till AIK Golf Officiella Instagram-konto!

ERBJUDANDE!

Köp en AIK Golf Bagbricka för 205:- eller en AIK Golfhandduk för 225:- och få två fotbollsbiljetter till AIK-Elfsborg den 27/10 KL 14:00 på Strawberry Arena, Solna.

Först till kvarn gäller.
Mejla din beställning till info@aikgolf.se
Frakt tillkommer.
Biljetterna skickas som pdf via mejl.

#aik #aikgolf #gnaget #fotboll #golf
AIKs Theodor Kruus vinner sin 3:e tävling i rad och sin 5:e för säsongen. Theodor vann Swedish Golf Team Invitational på Landeryd - Vesterby banan. Banan var uppsatt av gamla tourspelarna Peter Hanson och Niclas Fasth och spelades väldigt utmanande. Theodor vann med eagle på första särspelshålet när han sätter en fin chip.
Startfältet bestod av Sveriges bäst rankade juniorer i åldrarna 13-18.
Grattis Theodor
#aikgolf #theodorkruus
Theodor Kruus tar hem 3:e segern för året. I helgen vann Theodor Svenska juniortourens division 1 på Kyssinge GK på fina 3 under par. Tävlingen spelades över 54 hål.
Stort grattis Theodor
Välkommen att anmäla dig till AIK Golfen och Helmer Rydholms minne som i år spelas på Sparren GK. AIK Golfen är en öppen tävling för alla medlemmar i AIK Golfklubb. HR’s Minne är ett vandringsminne efter klädvaruhandlaren Helmer Rydholm som var en viktig och engagerad AIK:are på sin tid.

Jossan T5 på LET Access / Ahlsell Ladies Golf Tour som spelades på Gränna GK i veckan. Bra jobbat 🙌⛳️💛🖤

Posted @withregram • @josefine.nyqvist T5 in Gränna this week on @letaccess @ahlsellnordicgolftour 🇸🇪 Best tournament golf in a very long time 🏌🏼‍♀️enjoyed every bit of it! ✨
Idag startar en LETAS / Ahlsell Ladies Golf Tour tävling på Gränna GK. Med i startfältet från AIK finns 👆Malin, 👉 Carolina och 👉👉Josefine ⛳️💛🖤 Kör hårt tjejer!

#aik #gnaget #aikgolf #letaccess #ahlsellgolftour #golf #grännagk
Lag-SM 2024 är färdigspelat och damer tog en väldigt hedrande 7:e plats i hård konkurrens. Utmärkt spel över 4 dagar där fyrbollen dag 3 står ut lite extra (64 & 66). @upsalagolfklubb leverade en bana i grym kondition med väldigt bra arrangemang. Stort tack till våra grymma golftejer @josefine.nyqvist @carolinasandstrom @alvilda.julia @malinspangberg @ellinor_haag @moaduf.  Nu siktar vi på ännu bättre placeringar 2025 🖤💛🖤
Halvvägs in i Lag-SM för damer på fina Upsala GK placerar vi oss på en väldigt bra 6:e plats.
Efter stabilt spel i stundtals stökigt väder siktar vi nu uppåt när solen skiner på vårt fina klubbmärke. Heja Gnaget 🖤💛🖤
I måndags avgjordes Svartinge Junior Open by Ping. Tävlingen spelades på Svartinge GK över 54 hål. Grattis till Filip Geber som slutade på 2:a plats med en total score på -2. Ester Geber slutade på en fin 3:e plats. Bra lirat, nu laddar vi inför veckans seriespel i Uppsala där både tjejer och killar spelar i Elit divisionen.