Jubileumsgolfen 2023

AIK Golfen blev ju i år som bekant Jubileumsgolfen för att uppmärksamma det faktum att klubben verkat i 20 år. I övrigt var allt som vanligt – slaggolf i AIK Golfen, poängbogey för Helmer Rydholms Minne och att Peter Hjerpe vinner.

Peter Hjerpe vann i lördags på Sparrens golfbana AIK Golfen för tredje gången. Det fattas dock en del poäng för att han skall få sitt namn graverat på den vackra glasvasen som Helmer Rydholms skänkte som vandringspris 1964. I länkarna nedan finns resultat från AIK Golfen och den aktuella ställningen i Helmer Rydholms Minne.

Jubiléet till ära hade Elon skänkt en mycket snygg kylbox (se bild). Ett förstapris som Peter väl förtjänade efter att ha bemästrat en mycket svår bana genom att skjuta 40 slag ut och 40 slag in.

Med spänning ser vi fram emot nästa års AIK Golfen där hela fyra spelare har chans att få sitt namn graverat på glasvasen.

Vill också passa på att tacka samtliga närvarande, inte minst våra tre proffs (Simon, Viktor och Oliver) samt såklart Sparrens Golfklubb som tog väl hand om oss.

Tävlingsledare
Karsten Landin

Resultat Jubileumsgolfen / AIK Golfen & nuläge Helmer Rydholms Minne