AIK Boule:

Ungdomsboulens Dag

Har Stefan Ishizaki lika boulekänsliga händer som han har bollkänsliga fötter? Har Anders Gozzi ett hemligt trumfkort i bakfickan?

SENASTE NYHETERNA
AIK Boule:

Boule/Pétanque blir OS-sport i Paris 2024?

Boule som olympisk idrott under OS i Paris 2024? Ja, allt mer pekar på att så blir fallet. Och för den som är ung och vill satsa på en framtidssport, kommer AIK Ungdomsboule att vara den snabbaste vägen till internationella tävlingar och landslagsplats.

AIK Boule:

AIK Boule dominanter i kvalet

Vi säger Grattis!!! till AIK Boule som behåller sin plats i Div 2. Man gör det efter att ha totalt dominerat sin kvalgrupp och gått rena, dvs utan poängförlust. En stark avslutning på säsongen för AIK Boule.

AIK Boule:

Stötta AIK Boules skolsatsning i Solna

Nu ringer allt från förskoleklasser till gymnasier, som vill vara med i AIK Boules och Solna Stads gemensamma skolsatsning. Nu behöver vi din hjälp så att alla barn och tonåringar som vill spela boule på skoltid, får möjlighet till det.

AIK Boule:

5:e-plats på SM för AIK

En poäng ifrån semifinalplats för AIK:s Jonas Almquist, på Boule-SM i Vetlanda. Marginalerna kan inte bli mindre. Och det skilde bara fyra poäng mellan Jonas Almquist och blivande SM-Guldmedaljören Janne Johansson, Tjust Petanque, i kvalskjutningarna till SM-semifinalerna i Precisionsskytte. Vi glädjs ändå åt den hittills största SM-framgången på seniorsidan, för AIK Bouleförening.

AIK Boule:

AIK Boule och Solna Stad gör skolsatsning

Boule på skoltid och Skolmästerskap i maj 2018. Det är en del av det ”skolpaket” som AIK Boule och Solna Stad satt ihop för barn och ungdomar i Solna. Syftet är att erbjuda eleverna i Solna en rolig, lekfull idrottsaktivitet alla kan och får vara med i.

AIK Boule:

Dags för sommarlovsboule

Nu drar vi igång sommarlovsboulen. Varje tisdag, onsdag och torsdag eftermiddag under sommarlovet, kommer sommarlovslediga barn och ungdomar att kunna spela boule på boulebanorna vid Byparkens Parklek (T-Huvudsta Centrum, Solna). AIK Boules beachflaggor kommer att vajja och vi har barn- och juniorklot att låna ut. Att prova på boule är gratis och vill du spela … Fortsätt läsa Dags för sommarlovsboule

Fler boulenyheter