AIK Boule:

Ungdomsboulens Dag

Har Stefan Ishizaki lika boulekänsliga händer som han har bollkänsliga fötter? Har Anders Gozzi ett hemligt trumfkort i bakfickan?

SENASTE NYHETERNA
AIK Boule:

AIK Boule tillbaka i Division 1

Efter en magnifik seriesäsong med åtta segrar och två oavgjorda klubbmöten, är AIK Boule tillbaka i Div 1 efter att ha vunnit Div2 Norra med 5 poäng före 2:an Boulero och 8 poäng före 3:an Sundsvall. Nu börjar marschen mot Elitserien.

AIK Boule:

Historiskt SM-brons till AIK Boules damer

Tanja Westin, Annelie Westin och Marie Brandén. Kom ihåg namnen. Ikväll fredag skrev de inte bara in sig i den svenska boulehistorien utan även i AIK:s stolta idrottshistoria.

AIK Boule:

Boule + Piggelin + Sommarlovsfirande = Sant!

Över 200 sommarlovshungriga barn provar boule, när Solna Stad arrangerar Sommarlovsfest i Skytteholmsparken. I hjärtat av firandet finns AIK Ungdomsboule.

AIK Boule:

Från motvind till medvind

Cirka 1 000 elever är på plats när Cybergymnasiet har Idrottsdag på Stora Mossens IP. Naturligtvis är AIK Ungdomsboule där. Det är full fart på boulebanan hela dagen.

På onsdag är AIK Ungdomsboule det enda idrottsinslaget, när Solna Stad arrangerar skolavslutningsfest för ett par tusen sommarlovshungriga elever. Och i slutet av veckan börjar Sommarlovsboulen i samarbete med Solna Stad/Kultur&Fritid.

– AIK-devisen ”Vi är överallt” är inte en kaxig slogan för oss – det är så vi jobbar, säger AIK Boules ordförande Jonas Almquist. Vi är överallt där vi kan vara.

AIK Boule:

Förtjänsttecken till AIK Boules ordförande

Ikväll tilldelades AIK Bouleförenings ordförande Jonas Almquist, Sv Bouleförbundets förtjänsttecken i brons för sina insatser för svensk boule.

AIK Boule:

AIK Boule i samarbete med Tillsammans Cup

AIK Ungdomsboule har inlett samarbete med den ideella fotbollsfestivalen Tillsammans Cup, som föregående år samlat flera tusen deltagare på Enskede IP. I år väntar ett stort evenemang i Kungsträdgården på Nationaldagen den 6 juni. Och AIK Ungdomsboule blir troligtvis nu ett av inslagen.

Fler boulenyheter