AIK Boule:

Tio år med AIK Boule 2008 – 2018

AIK Boule började sin resa på initiativ av Jonas Almquist efter ett boulederby mellan Kamratklubben Gamla AIK:are och AIK-Ringen, på försommaren 2008. Jonas fick med sig två andra kamrater i Gamla AIK:are, Mona Lyfors och Sven Antonsson.

SENASTE NYHETERNA
AIK Boule:

Årsmötet i AIK Bf idag ställs in!

Styrelsen för AIK Boule och med stöd från revisor Stefan Widenholm, har idag kl 11 beslutat om att ställa in det årsmöte som skulle ha hållits kl 13 idag.

AIK Boule:

AIK Boule – Bäst i stan’!!!

AIK Boule är bäst i Stockholm! Trots att Stockholm har fyra st Elitserieklubbar och trots att Div 1-spelande AIK Boule saknade tre av sina bästa spelare, var det AIK som stod överst på pallen när Stockholms Klubb-DM avgjordes på söndagen. Och på vägen slog man såväl Sibirien PC och Maria Petanque, två klubbar som är topp-seedade när Sv Cupen avgörs om två veckor.

AIK Boule:

Annelie Westin uttagen i Damlandslagstruppen

Äntligen! AIK Boules duktiga Annelie Westin har tagits ut till Damlandslagets trupp inför mästerskapsåret 2020.

AIK Boule:

Kallelse till Årsmöte i AIK Bouleförening

Det här är en kallelse till AIK Bouleförenings Årsmöte, söndagen den 15 mars kl 13.00 i Liljeholmshallen. Rösträtt tillkommer var och en som fyllt 18 år och är medlem i AIK Bf 2020. Årsmötet följs av Klubbmästerskap.

AIK Boule:

Silver i Svenska Cupen till AIK Boules damer

Det blev silver i Sv Cupen Dam för AIK Boule. Men utgången var oviss ända fram till slutet, sedan AIK gjort en helt fantastisk upphämtning…

AIK Boule:

AIK-modell blir till unik nationell RF-satsning

Sv Skolidrottsförbundet tillsammans med Riksidrottsförbundet, har tagit beslut om att storsatsa på skolboule. I en långsiktig satsning ska bouleverksamhet byggas upp på grund- och gymnasieskolor över hela landet. Bakom modellen står AIK Boule.
– Naturligtvis är det en stor framgång för oss och ett erkännande av att vi tänkt rätt när vi skapat ett koncept för bred skolidrott där alla kan vara med, säger AIK Boules ordförande Jonas Almquist.

Fler boulenyheter