Samarbeta med AIK Handboll

Vill du synas med AIK Handboll? Kontakta oss så berättar vi mer om vad vi har att erbjuda.

Varför Handboll?

Handbollen är Sveriges mest jämställda och inkluderande sport.
55% av alla som spelar är tjejer, och även om Handbollen räknas som en utav de hårdaste sporterna, så är den också den sport med minst bråk eller filmande. I Handbollen spelar vi alltid hårt, men schysst! Det är en sport där alla blir sedda och en naturlig del av spelet. Men framförallt kan alla vara med – då det inte krävs någon utrustning. Har u ett par gymnastikskor så är det bara att köra. Helt Enkelt en sport för alla.

Idag är vi ca 300 aktiva och klubben växer, vi aldrig varit fler aktiva inom klubben, och det gäller i alla led spelare, ledare, ideella och det speglas också i styrelserna.

Nu startar ett långsiktigt arbete inom AIK handboll, där det ser väldigt ljust ut underifrån. Vi skall först bli en maktfaktor i Norrort, vi vill få med fler unga spelare i stadslag och regions/ landslagsuttagningar, och det kräver duktiga tränare och ledare. Genom god samverkan skall vi kunna slussa spelare mot rätt utmaningar för att det sedan skall bära frukt i våra seniorlag men även i Norrort.

Vi skall lansera ett projekt i Solna tillsammans med Hand-The-Ball Sverige, för att aktivera barn och ungdomar runt om i Solna.
Vi ska starta fler handbollsskolor, så att fler kan få upptäcka vår fantastiska sport
Vi vill anställa ungdomstränare för att kvalitetssäkra utvecklingen där föräldratränare inte längre är optimalt.
Vi vill ha ett dam och herrlag högt upp i Seriesystemen.
Vi vill bygga ut föreningen med fler funktioner och människor som vill vara med oss.
Vi vill bygga ett nätverk med våra sponsorer och samarbetspartners där vi tillsammans kan hitta effektiva och gynnsamma samarbeten.

Vi kommer alltid att ha ett behov utav frivilliga idella krafter som kan tänka sig att bidra med en timme här eller en timme där, likväl som vi behöver företag som vill hjälpa oss monetärt men också genom att tillsammans hitta lyckade satsningar!

Vi är AIK och det förpliktigar, vi skall vara det självklara valet för unga handbollspelare i Stockholm som vill utmana de stora klubbarna runt om i Sverige.

Kontakta oss
E-post: handboll@aik.se
freddie.qvennerstedt@aik-handboll.se
mia.gelotte@aik-handboll.se
mans.sjostedt@aik-handboll.se

 

Dessa sponsorer och partners gör AIK Handbolls verksamhet möjlig idag

Hand the Ball     HtB Facebook

     Tätarna

Tyresö Buss

EKEN_STHLM_1936_LOGO DeRoyal_4-farg_vektor AIK-shop Adidas_svart