allmant_02_mn

Bli medlem i AIK

AIK är Nordens största idrottsförening med en fantastisk och anrik historia. Känner Du samma glädje och stolthet att vara AIK:are som 20 000 medlemmar ska naturligtvis även Du bli medlem i Allmänna Idrottsklubben!

Som medlem förklarar Du din kärlek till AIK extra mycket och är med och påverkar Allmänna Idrottsklubbens framtid. Ju fler medlemmar vi är desto starkare blir AIK ekonomiskt. Överskottet av medlemsintäkterna går tillbaka till våra idrotter i AIK-familjen!

Hur blir man medlem?

Du betalar ditt medlemskap här på aik.se.

Betala direkt
» Betala ditt medlemskap direkt på medlem.aik.se

Vad kostar det att bli medlem?

Följande medlemsavgifter och åldersgränser gäller för medlemsperioden 2016:
Gnagismedlem (0-12 år): 100 kr
Ungdomsmedlem (13-24 år): 150 kr
Seniormedlem (25 år och äldre): 500 kr
Ständigt medlemskap: 5 000 kr
Familjemedlemskap: 600 kr
OBS! För att teckna ett familjemedlemskap krävs att alla familjemedlemmar bor på samma adress.

Du betalar din medlemsavgift per kalenderår. Vid varje års slut får befintliga medlemmar en avi utskickad för att förnya sin medlemsavgift.

Som medlem har Du följande förmåner:
– 10 procents rabatt på samtliga produkter i AIK Shop (gäller ej webshop samt reavaror) mot uppvisande av giltigt medlemskort
– Förtur till biljetter till attraktiva matcher i fotboll och ishockey (internationella-, cup-, slutspels- och kvalseriematcher)
– Förtur till av AIK arrangerade resor i samband med fotbolls- och ishockeymatcher

medlemskort
Som medlem får Du dessutom:
– Ett medlemsbevis
– Ett medlemskort
– En klubbnål

Våra yngsta medlemmar (0-12 år) ingår i Gnagisklubben. Som medlem får Du följande:
– Ett fint medlemskort
– Ett diplom att sätta på väggen
– Klistermärken
– Tidningen Gnagisbladet två gånger per år
– Presenter två gånger per år
– Två medlemskap i ett, som Gnagismedlem är du också medlem i AIK

OBS! I familjemedlemskapet ingår inte medlemskap i Gnagisklubben, det måste lösas separat.

Borttappat medlemskort?

För ett nytt medlemskort tar vi ut en administrativ avgift på 50 kronor.
Betala in på PG 14 22 00-5 och märk din betalning med ditt medlemsnummer eller personnummer. När betalningen har inkommit trycks ditt kort och skickas hem till er.