Bli medlem i AIK

AIK är Nordens största idrottsförening med en fantastisk och anrik historia. Känner Du samma glädje och stolthet att vara AIK:are som 18 500 medlemmar ska naturligtvis även Du bli medlem i Allmänna Idrottsklubben!

Att vara medlem i Allmänna Idrottsklubben med sin fantastiska och anrika historia är inte bara ärofyllt och en härlig känsla av glädje och stolthet. Det är också en möjlighet att vara med och stödja vårt kära AIK. Ditt medlemskap har betydelse för alla idrotter inom AIK, tillsammans har vi resurser för att verksamheterna skall fungera.

ÄR DU REDAN MEDLEM SÅ VÄRVA EN TILL!

Hur blir man medlem?

Du kan registrera dig som medlem HÄR

Du betalar din medlemsavgift per kalenderår. Befintliga medlemmar får en avi utskickad för att förnya sin medlemsavgift, men du kan betala direkt här

Vad kostar det att bli medlem?

Följande medlemsavgifter och åldersgränser gäller för medlemsperioden 2020-01-01 – 2020-12-31:

Gnagismedlem (0-12 år): 150 kr
Ungdomsmedlem (13-17år): 200 kr
Juniormedlem (18-24 år): 250 kr
Seniormedlem (25-64 år): 600 kr
Pensionärsmedlem (65 år och äldre): 400 kr
Familjemedlemskap: 700 kr
Ständig medlem: 6 000 kr.

OBS! För att teckna ett familjemedlemskap krävs att alla familjemedlemmar bor på samma adress.
If you want to apply for membership but do not have a Swedish social security number, please send an email to medlem@aik.se and we will assist you with the registration.

medlemskort

Som medlem får Du:
– Ett medlemsbevis
– Ett medlemskort
– En klubbnål

Våra yngsta medlemmar (0-12 år) ingår i Gnagisklubben. Som medlem får Du följande:
– Ett medlemskort
– Ett diplom att sätta på väggen
– Klistermärken
– Tidningen Gnagisbladet två gånger per år
– Presenter två gånger per år
– Två medlemskap i ett, som Gnagismedlem är du också medlem i AIK

Medlemserbjudande från idrotterna

Se vad våra olika idrotter erbjuder dig som medlem HÄR

Borttappat medlemskort?

För ett nytt medlemskort tar vi ut en administrativ avgift på 50 kronor.
Betala in på PG 14 22 00-5 och märk din betalning med ditt medlemsnummer eller personnummer. När betalningen har inkommit trycks ditt kort och skickas hem till er.

Medlemshalsduk

finns att köpa i AIK-shopen vid Friends Arena, eller kontakta medlem@aik.se