Då kom de första poängen!

Det här är skönt att skriva.. Känslan av att idag ville vi absolut mest fanns redan under uppvärmningen. Dagen till ära så kom flera av ungdomslagen ner för att stötta killarna. Det blev en härlig stämning och trevlig inramning av matchen. När signalen ljöd så stod det 28-24 till AIK och det var en välförtjänt seger. Nu njuter vi ett tag!

Tränare Henrik Schneider sammanfattar kvällen så här:
Inför matchen tog vi med den positiva känslan från mötet med GUIF där vi visade att en seger inte var långt borta. Inledningen av matchen blev jobbig men när Karlskrona gjorde 4-8 efter ca 12 minuter började försvarsspelet fungera bättre och Matija började storspela i målet. Halvtidsresultatet 13-13 speglade matchen. I början av andra halvlek fortsatte det fina försvarsspelet och vi släpper bara in 3 mål första kvarten varav 2 på straff. Vi håller Karlskrona på behörigt avstånd med 3-4 mål och får äntligen jubla tillsammans, en efterlängtad seger. Stort tack till vår fantastiska publik och våra ungdomslag som stöttade oss matchen igenom.

AIK: Jesper Linnéll 5, Philip Jonsson 6, Adam Tumba 2, Ola Pewik 3, Pavle Karacic 5, Troels Vejby Jørgensen 7

Matchens lirare AIK: Philip Jonsson

KHIF: Carl Ekberg 1, Linus Fernebrand 3, Johannes Sandgren 6, Jürgen Rooba 1, Nicklas Grundsten 1, Ian Martin 7, Tomas Reznicek 3, Tobias Nordahl 2

Matchens lirare KHIF: Ian Martin