SUPERLÖRDAG: AIK – Jakobsberg

Välkommen till Råsta Park på lördag för en riktig SUPERLÖRDAG! Först ut är AIK Dam A&B som följs upp av herrarnas möte med Jakobsberg klockan 17.00.

Nu på lördag så är det en heldag för alla handbollsfans och AIK:are i Råsta Park. AIK Dam B inleder handbollslördagen mot Westermalm kl. 13:00, AIK Damer A mot Irsta/Västerås kl. 15:00 och slutligen AIK Herrar A mot Jakobsberg kl. 17:00.

Jakobsberg har inlett serien med en vinst mot Vassunda och förluster mot Borlänge, HK Uppsala samt Enköping HS. Historiskt brukar det vara tuffa matcher mellan AIK och ”Jakan” och det kommer det alldeles säkert att bli även denna lördag.
Det är för tidigt på säsongen för att dra några större slutsatser av lagens insatser hittills då alla slår alla just nu men AIK:s ambition i denna match är självklart att ta ytterligare två poäng i striden om en position i toppen av serien.

Senaste matchen mot Ludvika var definitivt ett steg framåt efter den något tveksamma insatsen mot Täby, men det finns fortfarande mycket att hämta i detta unga hungriga lag!
I veckan har man jobbat med att förbättra flertalet punkter i sitt spel sedan sist och samtliga spelare är laddade inför denna ”superlördag” där laget hoppas på mycket publik som hejar fram dem till nya framgångar!