AIK Boule:

Ungdomsboulens Dag

Har Stefan Ishizaki lika boulekänsliga händer som han har bollkänsliga fötter? Har Anders Gozzi ett hemligt trumfkort i bakfickan?

SENASTE NYHETERNA
AIK Boule:

Förtjänsttecken till AIK Boules ordförande

Ikväll tilldelades AIK Bouleförenings ordförande Jonas Almquist, Sv Bouleförbundets förtjänsttecken i brons för sina insatser för svensk boule.

AIK Boule:

AIK Boule i samarbete med Tillsammans Cup

AIK Ungdomsboule har inlett samarbete med den ideella fotbollsfestivalen Tillsammans Cup, som föregående år samlat flera tusen deltagare på Enskede IP. I år väntar ett stort evenemang i Kungsträdgården på Nationaldagen den 6 juni. Och AIK Ungdomsboule blir troligtvis nu ett av inslagen.

AIK Boule:

”Vi vet att snart så är det dags igen…”

11 år gammal tog jag min första matchtröja i AIK Fotboll. Det var stort för en liten grabb från Gamla Huvudsta i Solna. Det var stort för en liten grabb som ritade AIK-teckningar i lekskolan. Stort för en liten grabb som blev gnagare i sandlådan mellan hyreshusen.

AIK Boule:

Tungt nyförvärv till AIK Boule

För sju år sedan tog han Sverige till kvartsfinal i EM. Nu ska han ta AIK Boule till semifinal i Svenska Cupen. Ur-gnagaren Robert Beijmo, 42 år, kan bara beskrivas som en ren Drömvärvning.

AIK Boule:

Grattis till Bronset i Svenska Cupen!

Det stannade vid Brons, men det är AIK:s första mästerskapsmedalj på seniorsidan. Med stolta AIK-hjärtan säger vi Grattis till AIK:s damer! Det här lovar gott för framtiden.

AIK Boule:

AIK:s damer i cupsemifinal

AIK:s damer fortsätter att leverera mindre trevliga överraskningar för sina motståndare. Efter bra spel och stundtals stenhård kamp, är AIK nu i semifinal i Svenska Cupen Dam. AIK Boules största sportsliga framgång på seniorsidan. Semifinalerna spelas i Gottsundahallen i Uppsala, i morgon söndag förmiddag.

Fler boulenyheter