Dubbelmöte i helgen

AIK:s damlag har börjat säsongen på bästa sätt med två segrar på bortaplan. I premiären blev det seger med 8-2 mot Söråkers IF och i förra helgen övertygande 5-1 mot toppkonkurrenten Sandvikens AIK.

Kommande helg (5-6/12) spelar laget två hemmamatcher. På lördagen kommer IFK Nässjö på besök och dagen efter blir det repris på senaste SM-finalen mot Kareby IS. Båda matcherna spelas på Visättra IP med start kl. 16.00 på lördagen och kl. 14.00 på söndagen. Inför dessa båda matcher har vi talat med ytterhalvan Lovisa Elovsson, bördig från just Nässjö.

Hur tycker du att det är med dubbelmöte i helgen mot IFK Nässjö och Kareby IS?

-Det blir roligt! Nässjö är ju min forna hemstad och det är alltid lite speciellt att möta det laget. Att möta ett topplag som Kareby IS är alltid stimulerande och vi har ju egentligen rätt att kräva revansch! Vi har börjat serien starkt med två bra matcher och två segrar. Spelet har varit som vi önskar.

Hur är läget i truppen?

-Nu har jag varit borta på läger några dagar och inte tränat med laget, men efter vad jag förstår finns det inga problem i truppen. Vi kommer starka till matcherna!

Nå, hur går det i matcherna?

Jag vill inte tippa några siffror, men vi vinner båda!

Text: Erik Ekwall
Foto: Anders Henrikson