Erbjudande till dig som är medlem i AIK. Var med och spring 5 km dagen innan Stockholms Marathon.

Du som redan har laddat ner ditt digitala medlemskort har fått notis om att få delta kostnadsfritt i loppet fun run, som arrangeras dagen innan StockholmsMarathon.

Erbjudandet gäller så klart alla våra medlemmar – även om du inte använder vårt digitala medlemskort (som du når genom att logga in med din mailadress på SportAdmin Medlemsapp -finns där appar finns- eller via den här länken https://app2.sportadmin.se/login).

AIK liksom ASICS ingår i Generation Peps nätverk Folkrörelsen och det är genom detta du som medlem i AIK får följande två erbjudande:

1) Fredag 8 oktober kl 17:30 startar 5 km fun run. Ett lopp i området runt Stockholm Stadion, och är en del av maraton-helgen. Fokus är att röra sig och ha kul tillsammans.

AIK-medlem som vill delta gratis fyller i formuläret HÄR för att erhålla kod och länk för att vidare själv anmäla sig till loppet.

2) Lördag 9 oktober kommer årets Stockholm Marathon gå av stapeln och då behövs en hejarklack på Norr Mälarstrand.

Medlemmar i AIK är inbjudna att delta i HEJARKLACKEN. Du sätter på dig AIK-tröjan och tar dig till ASICS Mind Uplift-tält minduplifter.asics.com i Rålambshovsparken för att hämta hejjarkit och goodiebag. Anmäl ditt intresse att delta HÄR

Erbjudandet gäller t o m 4 oktober.

Se mer på www.stockholmmarathon.se/highfive