Inför AIK – HK Ceres

AIK spelar nu på lördag 17/10 kl. 13:30 hemmapremiär mot HK Ceres

Nu är det dags för AIK Handbolls herrlags hemmapremiär. För motståndet står HK Ceres som AIK känner väl då de förra säsongen möttes i 2 jämna matcher i div 3 och senast för några veckor sedan möttes i Södra Dalarnas Cup. Ceres vann båda matcherna i div 3 och AIK vann i Dalarna och nu är det dags för ett nytt jämnt och tufft möte lagen emellan.

HK Ceres med deras tränare Erika Larsson i spetsen vann förra årets div 3 Ö Norra efter att med en blandning av befintliga spelare och nyförvärv från bland annat Rimbo ha varit seriens klart jämnaste lag. Man blandade utklassningsresultat med en hel rad av uddamålsvinster vilket visar att laget är bäst när det gäller.

HK Ceres har en riktigt stark förstauppställning där man ska titta lite extra på spelföraren Jesper Lidberg (m9), den snabba och tekniske Joel Nilsson (h6/h9) samt den aviga och målfarliga Dennis Rönnblad (h9), alla med förflutet i allsvenska Rimbo.

AIK har inlett seriespelet med 3 raka bortasegrar där segern mot toppseedade Boden klingar högst men den senaste lite mer bleka insatsen mot Team Rimbo fick laget att komma ner på jorden igen. AIK satsar trots att man är nykomling i serien på att vara ett topplag där vi förmodligen kommer att finna även dagens motståndare. HK Ceres har inlett med 2 segrar och en oavgjord match.

Detta bådar alltså för att kunna bli en riktigt bra och underhållande handbollsmatch.