Inför AIK – Matteuspojkarna

Nu på söndag tar AIK emot Matteuspojkarna hemma i Solnahallen kl. 13:00

Nu på söndag tar AIK Handbolls herrlag emot seriesjuan Matteuspojkarna (MP) hemma i Solnahallen kl. 13:00.

Senast lagen möttes så var MP det första laget som plockade ner AIK efter en succéartad inledning med idel segrar. Då var AIK besvikna över att förlora mot MP även om båda lagen är nykomlingar i årets upplaga av div 2 Norra men sen har MP visat sig vara mycket jämnare än AIK.

AIK och MP har mötts ett flertal gånger under de senaste säsongerna i träningsmatcher, Eken Cup och nu senast i serien och det brukar bli jämna matcher men MP har oftast varit det starkare laget när det ska avgöras.

AIK har haft en tung period resultatmässigt under en längre tid och även fast man fick en ljusglimt mot Täby för 2 omgångar sedan så gjorde man säsongens kanske svagaste insats senast mot formstarka Vassunda.

AIK behöver slå in på vinnarspåret igen för att kunna se till att man får stanna kvar i div 2 även nästa säsong och vilket tillfälle kan vara bättre än att se till att inleda dessa segrar med att vinna mot MP nu på söndag. Båda lagen behöver vinna så det kommer vara 14 taggade spelare på plan som kommer att kämpa för varje närkamp så förhoppningsvis blir det även underhållande för den publik som kommer.

AIK Handbolls herrlag hoppas på ett stort stöd från hemmapubliken i denna viktiga match och det blir en perfekt avslutning på en väldigt bra AIK-vecka!