Information från huvudstyrelsen till dig som AIK medlem

Kom förbi Dick Turpin innan match med dina tankar och frågor till Huvudstyrelsen Lördagen den 15 september spelar AIK damer fotbollsmatch på Skytteholm mot Asarums IF FK, matchstart kl. 14.30. Öppen inbjudan för den som har möjlighet att komma förbi Dick Turpin för att diskutera AIKs verksamhet innan match från 13.00.

Årsmöte och Gala
Lördagen den 22 september är det dags för årsmöte i AIK huvudförening i Solnahallen. Du som medlem vet att AIK är en medlemsstyrd klubb och som alltid hoppas vi att så många medlemmar som möjligt närvarar på årsmötet. Anmälan hittar du HÄR, mer information samt årsmöteshandlingar hittar du HÄR. Årsmötet följs sedan av AIK Galan i samma lokaler där samtliga idrotter närvarar med tävlingar och aktiviteter för alla åldrar och sedan mat och dryck ackompanjerade av stor prisutdelning och kända AIK artister.
Vi hoppas att ni kan närvara på båda eventen men det är möjligt att bara anmäla sig till årsmötet respektive AIK Galan.

Kom förbi Dick Turpin innan match med dina tankar och frågor till Huvudstyrelsen
Lördagen den 15 september spelar AIK damer fotbollsmatch på Skytteholm mot Asarums IF FK, matchstart kl. 14.30. Öppen inbjudan för den som har möjlighet att komma förbi Dick Turpin för att diskutera AIKs verksamhet innan match från 13.00. Normalt öppnar Dick Turpin kl. 14.00 på lördagar men de har lovat att göra ett undantag. Hoppas vi ses där eller på matchen. I övrigt vill vi påminna om att du som medlem gärna får inkomma med tankar och synpunkter till oss i styrelsen, enklast via mail.

Resultat från medlemsundersökning
Att vara en del av AIK och att stötta föreningen ekonomiskt är några av de viktigaste anledningarna till att man väljer att bli medlem. Det framgår av den medlemsenkät som AIKs medlemmar svarat på. Delar av enkäten kommer även att presenteras på Årsmötet den 22 september, men den som vill kan se resultaten redan nu HÄR.

Resultatet från medlemsenkäten ligger bland annat till grund för delar av det arbete AIK Huvudstyrelse planerar inför kommande år. Vi känner oss stärkta i övertygelsen att medlemmarna ser samma behov som styrelsen för AIK i form av ökat stärkt varumärke, en god ekonomi och fortsatt arbete med AIKs värdegrund.

Det är framförallt väldigt glädjande med över 4 000 svar vilket ger ett bra underlag och vi tackar er alla som medverkat och därmed bidrar till värdefulla riktlinjer för styrelsens fortsatta arbete.

Uppdatera dina kontaktuppgifter om du inte får e-post från AIK
Vi i huvudstyrelsen har valt att både tidigare och vid detta tillfälle nå ut med information kring vad som händer inom klubben och Huvudstyrelsen arbete via hemsidan och medlemsutskick via mail. Det är för att nå så många medlemmar som möjligt med informationen. Läser du detta på AIKs hemsida och inte fått informationen via mail, om du har bytt e-postadress eller inte har lämnat din e-postadress till oss tidigare ber vi dig kontakta oss på medlem@aik.se så registrerar vi den för framtida utskick.

 

Hoppas vi ses snart

 

/AIKs Huvudstyrelse