Kjellqvist Byggnads AB och Vepax Verktyg AB stöder AIK bandy

Två av AIK bandys trognaste sponsorer är Kjellqvist Byggnads AB och Vepax Verktyg AB.

De båda företagen är inte bara med i säsongsprogrammet utan syns nu även på damernas nya dräkt. Inte överraskande drivs de båda företagen av personer med ett AIK-engagemang.

Ägaren av Kjellqvist Byggnads AB är Michael Wide, som förutom att sponsra bandyn även gör detsamma med fotbollen och ishockeyn.

sponsor-kjellqvist

Michael – när blev du AIK-are?

-Jag var nog ca 6 år då och i början var det mest ishockey som gällde. Gulden från 1982 och 1984 är fina minnen. Jag gillade Per-Erik Eklund och Peter Gradin, men den största idolen var nog Pelle Lindbergh. Mitt företag utför såväl stora som små arbeten och alla AIK-are är lite extra välkomna!

 

Vepax Verktyg AB drivs och ägs av Jonas Falk, som även han sponsrar annan verksamhet inom AIK förutom bandyn.

sponsor-vepax

Jonas – hur kom det sig att du blev AIK-are?

-Jag är född AIK-are och har bl.a. stått i mål i ishockey i AIK. Då är det kanske inte så konstigt att det bland mina AIK-idoler finns några målvakter, Pelle Lindbergh och Gunnar Leidborg. I fotbollen har jag hur många idoler som helst, men jag kan nämna Bernt Ljung och Göran Göransson. Hos mig kan AIK-are få rabatt och jag gör gärna speciella avtal med AIK-are.

Inom AIK Bandy är vi tacksamma för sponsorer som de båda nämnda och vi arbetar på att få tag i fler. Det är inte fel att anlita någon av våra sponsorer i säsongsprogrammet!

Text: Erik Ekwall