Bli medlem i AIK

AIK är Nordens största idrottsförening med en fantastisk och anrik historia. Känner Du samma glädje och stolthet att vara AIK:are som 20 000 medlemmar ska naturligtvis även Du bli medlem i Allmänna Idrottsklubben!

Att vara medlem i Allmänna Idrottsklubben med sin fantastiska och anrika historia är inte bara ärofyllt och en härlig känsla av glädje och stolthet. Det är också en möjlighet att vara med och stödja vårt kära AIK. Ditt medlemskap har betydelse för alla idrotter inom AIK, tillsammans har vi resurser för att verksamheterna skall fungera.

ÄR DU REDAN MEDLEM SÅ VÄRVA EN TILL!

Hur blir man medlem?

Du kan registrera dig som medlem HÄR

Du betalar din medlemsavgift per kalenderår. Befintliga medlemmar får en avi utskickad för att förnya sin medlemsavgift, men du kan betala direkt här

Vill du ändra ditt medlemskap t ex till familjemedlemskap eller bli ständig medlem, kontakta medlem@aik.se

Vad kostar det att bli medlem?

Följande medlemsavgifter och åldersgränser gäller för medlemsperioden 2020-01-01 – 2020-12-31:

Erbjudande – anmäler du dig idag gäller medlemskapet till 2021-12-31

Gnagismedlem (0-12 år): 150 kr
Ungdomsmedlem (13-17år): 200 kr
Juniormedlem (18-24 år): 250 kr
Seniormedlem (25-64 år): 600 kr
Pensionärsmedlem (65 år och äldre): 400 kr
Familjemedlemskap: 700 kr
Ständig medlem: 6 000 kr.

OBS! För att teckna ett familjemedlemskap krävs att alla familjemedlemmar bor på samma adress.
If you want to apply for membership but do not have a Swedish social security number, please send an email to medlem@aik.se and we will assist you with the registration.

medlemskort

Som medlem får Du:
– medlemsbevis
– medlemskort
– klubbnål

Våra yngsta medlemmar (0-12 år) ingår i Gnagisklubben. Som medlem får Du följande:
– medlemskort
– diplom att sätta på väggen
– klistermärken
– tidningen Gnagisbladet inkl present två gånger per år

Borttappat medlemskort?

För ett nytt medlemskort tar vi ut en administrativ avgift på 50 kronor.
Betala in på PG 14 22 00-5 och märk din betalning med ditt medlemsnummer eller personnummer. När betalningen har inkommit trycks ditt kort och skickas hem till er.