Bli medlem i AIK

AIK är en av Nordens största idrottsföreningar. Känner Du samma glädje och stolthet att vara AIK:are som våra drygt 20 000 medlemmar ska naturligtvis även Du bli medlem i Allmänna Idrottsklubben!

Att vara medlem i Allmänna Idrottsklubben med sin fantastiska och anrika historia är inte bara ärofyllt och en härlig känsla av glädje och stolthet. Det är också en möjlighet att vara med och stödja vårt kära AIK. Ditt medlemskap har betydelse för alla idrotter inom AIK, tillsammans har vi resurser för att verksamheterna skall fungera.

ÄR DU REDAN MEDLEM SÅ VARFÖR INTE VÄRVA EN TILL!

Hur blir man medlem?

Du kan registrera dig som medlem HÄR

Medlemsavgiften betalas per kalenderår. Medlemskap som tecknas från 1 oktober gäller för innevarande samt nästkommande år. Medlemsavgiften aviseras årligen i november.

Får du aldrig avisering eller information från oss är våra kontaktuppgifter till dig inaktuella och då önskar vi att du kontaktar oss på medlem@aik.se , telefon 08-735 96 10 eller uppdatera dina kontaktuppgifter här.

Vill du ändra ditt medlemskap t ex till familjemedlemskap eller bli ständig medlem, kontakta medlem@aik.se

Vad kostar det att bli medlem?

Följande medlemsavgifter och åldersgränser gäller för medlemsperioden 2021-10-01 – 2022-12-31:

Gnagismedlem (0-12 år): 150 kr
Ungdomsmedlem (13-17år): 200 kr
Juniormedlem (18-24 år): 250 kr
Seniormedlem (25-64 år): 600 kr
Pensionärsmedlem (65 år och äldre): 400 kr
Familjemedlemskap*: 700 kr
Ständig medlem: 6 000 kr.

*OBS! För att teckna ett familjemedlemskap krävs att alla familjemedlemmar bor på samma adress.

If you want to apply for membership but do not have a Swedish social security number, please send an email to medlem@aik.se and we will assist you with the registration.

medlemskort

Som medlem får du följande hem i brevlådan:
– medlemsbevis
– medlemskort
– klubbnål

Våra yngsta medlemmar (0-12 år) ingår i Gnagisklubben. Som medlem får du följande:
– medlemsbevis
– medlemskort
– klubbnål
– klistermärken
– tidningen Gnagisbladet

Digitalt medlemskort

NYHET – Ladda ner SportAdmin Medlemsapp, som du hittar där appar finns eller direkt här.

Borttappat medlemskort?

För ett nytt fysiskt medlemskort tar vi ut en administrativ avgift på 50 kronor.
Betala in på bankgiro 620-7021 och märk din betalning med ditt medlemsnummer eller personnummer. När betalningen har inkommit trycks ditt kort och skickas hem till dig.