Bli medlem i AIK

AIK är en av Nordens största idrottsföreningar. Känner Du samma glädje och stolthet att vara AIK:are som våra drygt 20 000 medlemmar ska naturligtvis även Du bli medlem i Allmänna Idrottsklubben!

Att vara medlem i Allmänna Idrottsklubben med sin fantastiska och anrika historia är inte bara ärofyllt och en härlig känsla av glädje och stolthet. Det är också en möjlighet att vara med och stödja vårt kära AIK. Ditt medlemskap har betydelse för alla idrotter inom AIK, tillsammans har vi resurser för att verksamheterna skall fungera.

Hur blir man medlem?

Du kan registrera dig som medlem här

Medlemskap gäller per kalenderår. Medlemsavgiften aviseras årligen i november. Nya medlemskap som tecknas från 1 oktober gäller för innevarande samt nästkommande år.

Vill du ändra medlemskap till familjemedlemskap eller ständig medlem – kontakta oss.

Får du aldrig avisering eller information från oss är våra kontaktuppgifter till dig inaktuella.

Uppdatera dina kontaktuppgifter:

här eller via SportAdmin Medlemsapp app2.sportadmin.se/login alternativt

kontakta oss på medlem@aik.se eller ring 08-735 96 10

Vad kostar det?

Följande medlemsavgifter och åldersgränser gäller för medlemsperioden 2022-10-01 – 2023-12-31:

Gnagismedlem (0-12 år): 150 kr
Ungdomsmedlem (13-17år): 200 kr
Juniormedlem (18-24 år): 250 kr
Seniormedlem (25-64 år): 600 kr
Pensionärsmedlem (65 år och äldre): 400 kr
Familjemedlemskap*: 700 kr
Ständig medlem: 6 000 kr.

*OBS! För att teckna ett familjemedlemskap krävs att alla familjemedlemmar bor på samma adress. Vid anmälan behöver samtliga medlemmar registreras med personnummer och kontaktuppgifter.

If you want to apply for membership but do not have a Swedish social security number, please send an email to medlem@aik.se and we will assist you with the registration.

medlemskort

Som ny medlem får du följande hem i brevlådan:
– medlemsbevis
– medlemskort
– klubbnål

Våra yngsta (0-12 år) ingår i Gnagisklubben och får som ny medlem hem följande:
– medlemsbevis
– medlemskort
– klubbnål
– gnuggisar
– Gnagisbladet 2 ggr per år

Digitalt medlemskort

Ladda ner SportAdmin Medlemsapp, som du hittar där appar finns eller direkt här.

Borttappat medlemskort?

För ett nytt fysiskt medlemskort tar vi ut en administrativ avgift på 50 kronor.
Betala in på bankgiro 620-7021 och märk din betalning med ditt medlemsnummer eller personnummer. När betalningen har inkommit trycks ditt kort och skickas hem till dig.